TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Influenssat ja tanssi (Päivi 2009-08-26 9:57)

Miesten kiireistä ja tapojen muuttamisesta - herrasmiehet

Loordi
2009-08-27 10:20

Kaikki ei ole sitä, miltä näyttää. Oikea herrasmies tekee tarpeensa miestenhuoneessa käsin koskematta, jolloin mitään bakteereita yms levittäviä leväperäistä käsienpesua ei tarvita lainkaan. Kovin vähän hyötyä käsienpesusta onkin, jos hanan avaa ennen pesua ja sulkee pesun jälkeen samalla kädellä.

Hienot naiset ymmärtääkseni käyttävät tanssiaisissa silkkihansikkaita, jolloin käsihygienia säilyy omalta osalta kunnossa. Muut hoitakoot omat tonttinsa... Nykyään jopa hammaslääkärit tunkevat kätensä asiakkaiden suihin hanskat kädessä. Eivät sikaflunssan takia vaan adidastaudin (hiv) takia.

Räkätauteja on ollut kautta aikojen. Pakko meidän jokaisen on tulla toimeen ympäristön eliöiden kanssa. Sikaflunssa (en tarkoita tässä sioilla esiintyvää sikaflunssaa - vain sama termi) on yksi nimetty epidemiana leviävä tauti. Jos sen hoitaa huolella, ei ole mitään syytä huoleen. Vaarallisin vaihe siinäkin lienee jälkitaudit, joista sydänlihastulehdus onkin jo hyvin vaarallinen tanssiaktiiveilla - suorastaan tappava, jos keskenkuntoisena lähtee parketeille. Emmehän tätäkään räkätautia voi välttää, kun parketilta saa pöpön ja hikisenä kylmässä autossa vilustuu kotimatkalla... Tsemppiä!

Kirjoittajan avainsanat: tanssihygienia

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu