TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
TV:n alueuutiset ja Tampsan tanssit (MLeena 2009-08-20 15:34)

Yhden naisen hakumatka

Solina
2009-08-24 15:20

Joten pois se pelko ja hakuhommiin, sanoisin

Tuttu bändi, tuttu biisi. 20-23 sekuntia biisin loppuun (solistin viimeinen venytys vaihtelee hiukan). Naistenrypäs alkaa jo liikuskella levottomasti. Syntyy samanlainen tilanne kuin koulussa oppitunnin loppupuolella. Joku vetää penaalin vetoketjun kiinni, mistä seuraa koko luokan yli pyyhkäisevä ketjureaktio (kynien keräilyä, reppujen paikkailua ja tuolien narinaa hyvää lähtöasentoa haettaessa).

Kohde on valittava nopeasti ja tarkasti. Valitse joku, joka on riittävän lähellä. Vieressäsi vaanii kuitenkin taas se blondi, joka liikkuu nopeammin kuin äänensä. Ei mitään jakoa lähteä viivalle. Kaukaiset kannattaa myös jättää laskuista, sillä pitkäsääriset ovat perillä ennen sinua. Kauan ennen sinua. Siellä se menee, täsmäiskuni kohde. Oranssi paita vilahti massan rakosista ja paljasti saaliin. 6 sekuntia. Valmiinanne.

No nyt tuo iso mies tuli ihan eteen. Nopeasti uusi tarkkailuasema hiukan sivummalta ja kohteen lukitseminen uudelleen. Bleyerit hierovat kevyesti lattiaa, hakevat parempaa pitoa. Luonnostaan asento muuttuu hiukan aerodynaamisemmaksi, keho kyyristyy hiukan lähtöä varten. Lihakset rentoutuvat vielä hetkeksi ennen räjähtävää lähtöä. 2 sekuntia. Paikoillanne. Mmmitä?? Mitä ***** nyt tapahtuu?? Nehän lähti jo! Ei vielä pitänyt, eihän se edes loppunut vielä! Ei tytöt, ei kun... No odottakaa nyt vähän, että mäkin ehdin mukaan. Hei, älkää ihan totta nyt ainakaan sinne juosko kun mun piti just...

Hirveä härdelli, naista rynnii joka puolelta, iso mieskin peittyy naislauman keskelle. Tulee mieleen sarjakuva, jossa isosta pallosta pilkistelee sieltä täältä sääriä ja käsivarsia. Hitto vieköön, miten tässä nyt näin kävi. Missä sitä oranssia nyt näkyy?? Ei vilaustakaan. Eiku joo, tuolla. Meni jo ja varasijatkin ehdittiin jakaa. Ei jäänyt tälle tytölle edes perintöprinsessan nauhaa. Voi räkä ja porsas. Biisi loppuu.

Nyt äkkiä joku tanssitaitoinen... näkyykö yhtään tuttua? Ei ainuttakaan. Entä tuntemattomia? Ei niitäkään. Voi viimevuotinen vihannes pahassa paikassa poikittain. Eihän täällä koko paikassa edes ole kuin naisia!!! Joka puolella, hyvä ettei kasassa. Mutta sitten. Liikehdintä alkaa hidastua, jakojäännökset peruuttelevat hiljakseen kohti seinänvieriä. Pöly laskeutuu. Siinä, missä vielä hetki sitten oli kymmenen ja puoli ihmistä neliöllä, ei ole enää ketään. 0 sekuntia. Nyt. Hep. Hep joo. Ja hip hei.

Palaa seinustalle. Ota hyvä tarkkailuasema ja ala vaania sitä oranssia uudelleen. Toista tätä kuviota kunnes naistenhakuvalo sammuu. Tai itse sammut. Tai hanki flexi ja kytke itsesi siihen oranssiin jo hyvissä ajoin toisen biisin alussa ja kävele loppukappale vierellä. Tai unohda koko oranssi ja mene kahvilaan, jos siellä olisi vielä niitä mansikkaviinereitä.

Kirjoittajan avainsanat: naistenhaku

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu