TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mäntsälä 22.8 (Jami 2009-08-24 11:05)

Mäntsälä 22.8

Jami
2009-08-24 11:05

Hyvä oli tanssi-ilta Mäntsälän lavalla lauantaina. Esiintyjinä Taikakuu & Janne Raappana ja Tommys & Plogman.

Taikakuu aloitti illan. Tämä oli vasta toinen kerta itselleni, kun olen heidän tanssittamanaan tanssipaikalle ollut. Edellisellä kerrasta oli jäänyt sellainen mielikuva, että musiikki olisi jotenkin iskelmää ja nuorisomusiikkia pääasiassa. Mutta väärin muistin. Setit pitivät sisällään monipuolisesti kaiken, mitä pitääkin. Jopa polkat oli ohjelmistossa. Hyvä solisti myös tuo Raappana.

Tommys hoiteli oman osuutensa mallikkaasti. Plogman kun tuli lavalle, niin omia hittejään esitti, niin kuin kai pitääkin. Muistiini jäi häneltä yhdet tangot, joten ei paljon muisteltavaa.

Yleisöä paikalla oli juuri sopivasti, tanssimalla liikkumaan pääsi hyvin, paitsi lavan edustalla, jossa Plogmanin faneja oli 4-5 riviä. Kuitenkin edelliseen iltaan, perjantai-iltaan verrattuna, jolloin olimme Vanhan tanssikellarissa Mamban ”konsertissa”, oli faneista haitta olematon.

Kotimatkamme oli traaginen, hiuskarvan varassa nokkakolari. Lavalta etelään vanhaa Lahdentietä 3-4 km ajettuamme tuli vastaan auto, vanha valkoinen Opel Kadett, rek.nrossa kirjaimet CV, kyljessä musta raita. Pitkät valot päällä täydellä vauhdilla meidän kaistalla. Onneksemme kohtauspaikka oli se Hirvihaaran risteys, jossa on pohjoisesta oikealle kääntyville oma kaista. Sinne väistin ja vielä penkalle. Vastaantulija teki viime tipassa väistöliikkeen, joten näin auton sivuprofiilin. Vieläkin kertaan näkemääni kun se olisi nauhalla. Liekö ollut kuski juovuksissa, nukkuiko rattiin vai oliko joku itsemurha-kanditaatti?

Toivon kaikille turvallisia tanssimatkoja, kun syksyn pimenevinä iltoina ajelette harrastuksenne vuoksi pitkiäkin matkoja.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu