TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Sopivan lihava, sopivan laiha, sopivan lyhyt, sopivan pitkä (Maalaisvaari 2009-08-14 12:05)

Helppo ja kestävä pitkien hiusten vangitsemistapa?

Andreas pks
2009-08-23 14:11

Kuten Josef tähän ei pitäisi puuttua, mutta kun palasin vast`kään 6 viikon lomalta pohjoisista niin tulee mieleen seuraavaa.
Mukana kaiken muun lomatarvikkeiston joukossa oli tietenkin välillä tarpeellisia "sääskiverkkohuppuja" vaikkei niitä tänä kesänä juuri tarvittukaan.Luin vain muutaman jutun näistä, joten toivottavasti ei tule toistoa.

Tälläisesta sääskiverkkohupusta olisi mitä mainion apu pitkien hiusten vangitsemiseksi hupun sisään. Kukapa kieltää leikkaamasta poninhännälle sopivaa reikää taakse ohueen verkkoon.
Tälläisesta hiuslaitteesta olisi sekin hyöty, ettei oikein tarkkaan näe hakijansa kasvojen ryppytasoa eikä varmaankaan näkisi niin tarkkaan pienoisia avoimen otteen tanssivirheitä partneriltaan. Tämähän edistäisi suuresti nirppailun tasoa väljempään suuntaan.
Etuna on myös se ettei tukkaa pesun jälkeen tai ilman tarvitse juuri laittaa kun se ei niin tarkaan näy sieltä sisältä, mutta hiusten pitäisi pysyä kaulanympäryskuminauhan sisällä verkossa kuitenkin. Toisaalta sitä käyttämällä hiuslaitteena voi tulla hieman lämmin tanssiessa.

Sääskihuppuja on usempia malleja; vain pään päälle tuleva kangas ja muu osa kaulaan asti verkkoa vantein ja lakilla varustettu sekä alaosa verkolla kaulaan asti.
Vyötäröön asti ulottuville hiuksille suosittelen koko kropan yli ulottuvaa sääskipukua. Siinä lienee alusasuna liian lämmöntuottamisen estämiseksi tarpeen käyttää bikineitä tai toppi-sortsi asua.
Päivin toivomaa patenttia ei siten taida keksijä saada, koska lähes samainen tukkalaite on siis keksitty jo :)
Saa käyttää sääskihuppuja vapaasti tukkalaitteena, enkä tulee vaatimaan tekijänoikeuspalkkioita tuosta keksinnöstä :)
Jänittyneenä jään seuraamaan tämän uuden keksinnön tulevaa laajaa käyttöä tanssilavoilla.

t.Andreas pks

Kirjoittajan avainsanat: Andreas pks

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu