TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssiin liittyvän seksuaalisuuden arviointia (Jora 2009-08-11 9:26)

Plirttailusta ja aitoudesta

Seikkailija
2009-08-19 21:19

miksi me miehet olemme monesti niin passiivia tekemään niitä aloitteita?

Ainakin lavoilla on aivan liian pienet piirit. Lähes kaikki tuntevat toisensa ja jos siinä sitten yrittää jotain aloitetta niin siitähän tietää viikon päästä kaikki. Etenkin jos vastapuoli ei ole ollut kiinnostunut. Helpompi siis vain tanssia ja olla sellaisella tiedustelutaktiikalla liikenteessä. Siinä on vain se ongelma, että se on pahuksen hidas ja jollain tavalla myös tylsä tapa. Naiset kuitenkin yleensä pitävät toiminnan miehistä.

Uskon, että varmin tapa syntyä romanssi kahden tanssijan välille on silloin, kun he tapaavat heille vähän oudommassa ympäristössä (pieni kylälava, ravintolatanssit, risteily, joku tanssiin liittymätön tilaisuus). On helppo päästä jutun syrjästä kiinni, kun ollaan jo tuttuja, mutta samalla ei ole muita häiritseviä tekijöitä (kiitoshaut, tutut tanssitutut katselijoina jne.) esteenä.

Itse myönnän Jerryjeen tavoin, että on välillä vaikea erottaa tanssiflirtti oikeasta flirtistä. Ja kun paljon tulee ylireagointeja, niin se johtaa siihen, etten varmaan kohta reagoi yhtään mihinkään. Näinollen joku kiva tyttö saattaa kaikin mahdollisin keinoin ilmaista kiinnostuksensa ja mää vaan tanssin.

Kirjoittajan avainsanat: flirtti

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu