TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssiturneella Keski-Suomessa (Manjaana 2009-08-17 12:26)

Tanssiturneella Keski-Suomessa

Manjaana
2009-08-17 12:26

Niin mukavasti pääsi käymään, että siskon tytön häät saivat tämänkin tytsän suunnittelemaan reissua Keski-Suomeen, mikäpäs siinä oli suunnitellessa kun ko paikat aina ovat suosiollisia tanssin suhteen olleetkin, mukaan sain vielä bestiksen, jonka tanssitossut liikahtavat varsin ketterästi 8)

Torstai on toivoa täynnä, joten suuntasimme varsin livakasti Ränssin kievarista auton nokan kohti Peurunkaa. Tanssillista iltaa ei osattu odottaa, vaan toisin kävi, kun paikalla sattui muutama mukavasti vievä kavaljeero, pääsi tämäkin tytsä pitkästä aikaa menemään bookista alkaen kaikki herkut, tango ja slovarisyli oli avoinna miulle ja miehän kuittasin. Mikä aloitus turneelle, leijuin suurin piirtein autolle illan loputtua.

Sorsakoski esiintyi edukseen ja Kulkukoirat vetivät mallikkaan keikan. Pidin!!

Perjantaina aurinko hemmoitteli lomalaisia ja laiskan päivän jälkeen suuntasimme Kuikalle täynnä tarmoa ja kävelemällä ne muutamat kilometrit mitä matkaa on. Tanssikansaa ei vielä kovasti ollut paikalla, joten itsekin kävin jututtamassa solistia, kun melkein sukulainen on, kiitos vaan kivasta turinatuokiosta 8)

Miehet olivat edellisenä iltana ohjeistaneet, että ajoissa paikalle ja otatte tyrkyn haltuun, joten sinne sitten vaan tyrkkäydyttiin halukas hymy suupielissä ja kuinkas ollakkaan, kehkeytyi illasta varsin tanssillinen ja ulos piti karata saadakseen hetken huilin, uuden bongauksenkin sain pitkästä aikaa, kiitos vain loistavista vienneistä, ilo oli tanssia kun hauskuus on mukana 8)

Jos torstaina leijuin ihanasta sylistä ja huumaavista hetkistä tanssin parissa niin nyt leijailin siitä mahtavasta lajivalikoimasta mitä sain pitkästä aikaa kokea, harmi etten enää arkkua osanut yhtään mennä, kun sitäkin olisi ollut tarjolla =o)

Fiibbarit hoitivat oman osuutensa aivan yhtä loistavasti kuin aina ennenkin ja pyytämämme valssikin tuli, kiitokset siitä *pus*

Lauantai valkeni edelleen arskaa tarjoten, vaan itselläni oli tiedossa häät ja ajoissa jo suuntasimme kohti Saarijärveä, Kaihoon majoituimme (suosittelen lämpimästi) ja itse suuntasin hetkeksi kirkollisiin menoihin.

Morsian oli kaunis safiirinsinisessä häämekossaan ja liikutuksen kyyneliä piti tipautella tuon tuosta. Illan edetessä tuli kuitenkin jo kaipuu Kukonhiekalle, joten ei kun autoon ja hetkeksi huilaamaan.

Kukonhiekka on paikkana ollut varsin ihana itselle, joten hyvillä mielin paikalle menimme. Populaa kohtuullisen vähän, osittain ilmeisesti Mr&mrs Tangoparin häiden johdosta, joten alku ei näyttänyt lupaavalta. Paikalle kuitenkin saapui jokunen tuttu edellisiltä illoilta ja itselle yksi uusi pongaus, joka jaksoi meitä tanssitella kiitettävästi, joten tämäkin ilta ihan hyvä, ehkä näistä kolmesta itselle se heikoin, mutta väsyneet ne olivat jo omatkin varpaat 8) Tuttavalle kiitokset kavaljeerosta..

Mattila hoiti hommansa kuin aina ennenkin, ehkä kikatus on hiljalleen kuitenkin hiipumassa. Charlies soitteli omaa tuotantoaan ja aivan mallikkaasti, mutta varsinkin alkuillasta oli volat sitä luokkaa, että sainpa kiusallisen tinnituksen kaverikseni koko sunnuntaiksi 8/

Turnee oli siis kohdallani täysi kymppi, ihanaa oli huomata notta Keski-Suomessa kelpaan kaikille ihanille lajeille daamiksi edelleenkin. Ehkä joku kerta sinne savusaunaankin asti ehditään 8)

Kaikille isosti kiitokset, oli ihanaa tavata, tanssia, halia ja jopa hiukan pusia 8)

Hovikuskille, bestikselle ja kämppikselle aivan tolkuttoman kokoinen TÄNKS, parempaa kaveria en olisi voinut toivoa mukaani, kun natsaa niin natsaa.. :oD

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu