TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Juopottelemassa Särkässä (Seikkailija 2009-08-06 20:17)

Juopottelemassa Särkässä

Seikkailija
2009-08-06 20:17

Kesälomakausi on lopuillaan ja eipä sitä kyllä jää kaipaamaan ainakaan tanssien saralla. Valitettavasti on todettava, että aktiivitanssijoiden ja bilettäjien on vaikea mahtua samaan paikkaan. On uskomatonta, kuinka paljon on mahdollista saada iskuja yhden illan aikana, vaikka ei tanssinut kuin puolet kappaleista. Jossain vaiheessa tekikin mieli siirtyä vesilinjalta väkevämpään tavaraan, jotta kipukynnys hieman laskisi. Illan kruunuksi myös eräs vesiselvä? tanssitaituri poukkoili lavaa ympäri täysin muista välittämättä. Yhdenkin 15 sekunttisen aikana hän kolautti minua päin kolme kertaa, vaikka laahustin hyvin selvällä linjalla eteenpäin. Hän on kuulemma törmännyt seisoskeleviinkin ihmisiin joskus, joten olisi luullut, että liikkuva maali on vaikeampi kohde.

Sitten positiivisiin asioihin, jotta ei tule kuvaa, että murjotin koko illan vailla ilon häivää. Paikalla oli monta mukavaa tanssinaista, jotka myös uskalsivat antaa positiivista palautetta minulle. Se lämmittää mieltä, kiitos! Tansseissa täytyisi kyllä muistaa kehua enemmän pariaan silloin kun siihen on aihetta. Tällä hetkellä lavoilla käy ihan liikaa ihmisiä, jotka ovat kovin epävarmoja tanssitaidostaan ja kokevat riittämättömyyden tunnetta.

Syke soitteli oikein kelpo musiikkia ja Avecin ja Saskankin osuudet olisivat olleet ihan jees, ellei volyymit olisi olleet aivan liian kovat. Nyt monet kappaleet mössöytyivät räminäksi ja välillä teki oikein pahaa tanssia kaiuttimien ohi. Kummaa kuinka ilman solistia keikkailevat tanssibändit osaavat säätää volyymit paremmin (pl. Yölintu) kuin solistien taustabändit? Ei ihme että tanssiväki siirtyy yhä enemmän tanssiorkesterien keikoille.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu