TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ruotsinkielisen Pohjanmaan tanssipaikat (Päivi 2009-07-21 14:50)

Ruotsinkielisen alueen tanssipaikat

Lutukolli
2009-07-22 11:34

Stadia lähinnä on Tolkkisissa Dansholmen (Tanssisaari). Sehän on erittäin kauniilla paikalla meren rannalla ja rantaan pääsee laituripaikalle myös veneellä. Moottoritietä matka stadista taittuu myös autolla melko nopeasti vaikka loppumatkatkalla pienemmällä Tolkkisiin vievällä tiellä onkin pitkä pätkä 60:n rajoitusta. Maisemienkin takia kannattaa ainakin käydä kerran katsomassa paikka.

Muutama vuosi sitten käytiin kerran siellä tanssimassa, mutta en varmaankaan tanssinettiin mitään siitä vierailusta kirjoittanut. En enää muista oliko silloinen bändi ollut se Nilsons? Mutta bändi soitti noin puolitoista tuntia ennenkuin piti ensimmäisen puolen tunnin tauon. Vaikka välillä kuulutettiin seuraavaksi tulevan esimerkiksi tangoa, en itse kuullut soiton rytmissä kovinkaan suurta muutosta. Yksityiskohtia musiikin tarjonnasta en enää muista, mutta yleisvaikutelma oli buggia ja jotain muuta hieman hitaanpaa.

Silloin tanssilattia oli tanssien alussa erittäin liukas. Tilaa oli aluksi ruhtinaallisesti käytössä ja vasta myöhemmin kansaa tuli runsaammin paikalle. Osa oli ilmeisesti paikallisia mökkiläisiä ja melkoisesti pohjia nauttineita ennen juhlapaikalle tuloa.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu