TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
28.6 Tirvalla Mikko Mäkeläinen & Myrskylyhty - myrskysivät (Arkkimies 2009-06-29 20:33)

Riutanharjun viime la.27.6-09 "konsertista" ei ole kirjoitusta?

Seikkailija
2009-07-10 23:31

En ollut paikalla, mutta tällainen teksti löytyy Yölinnun palautesivulta:

06.07.2009 15:27 NIMIMERKKI: Paljon melua - vaan ei tyhjästä Tanssiva yleisö ei oikein pidä kovasta volyymistanne. Esim 27.6. Riutalla oli kovin vähän porukkaa kun on tiedossa että soitatte niin kovaa. Juttelin asiasta miksaajanne kanssa ilman tulosta. Järkkäritkin valittelivat meteliä mutta totesivat ettei miksaajan puhuttelu ole auttanut. Kannattaisiko keskittyä konsertteihin missä porukka on varustautunut korvatulpilla? Tanssipaikalla yleensä halutaan partnerin kanssa vaihtaa muutama sana ja se ei teidän keikallanne oikein onnistu.

VASTAUS: Heips vaan sun heisuvilles!

Oletko koskaan käynyt sellaisten tanssiorkestereiden keikoilla, kuin ac/dc, motörhead, metallica?? Suosittelen tutustumaan heidän db-mittariinsa! Nimittäin heidän tansseissa spl db on hiukan eri tasoa, kuin jonku satakuntalaisen humppaorkesterin tansseissa!!!

"humpan pitää näkyä, kuulua ja tuntua" , puhellaan sit hotellihuoneessa! :)

Anteeks,

-KK

EDIT. Mukava, kun tähän ikuisuus aiheeseen on taas päästy.

Jos katsotaan ihan fysiikkaa, niin kyseisenä iltana (niinkuin yleensä muutenkin) Yölinnun äänenvoimakkuus oli noin 93 dbA - 97 dbA ja koko tanssiillan kertymäksi (5 tuntia ja 30min.) tuli noin 89 dbA. Tämä siis mitattuna suoraan miksauspisteeltä. Varsin kohtuullisissa tasoissa oltiin, ottaen huomioon, että tilaisuudessa oli elävää musiikkia, joillakin jopa kivaa. Se, että miltä se joistakin tuntui ja kuulosti on tietysti heidän oma asiansa. Itseäkin harmittaa pirusti, kun esim. teattereissa tai elokuvissa eivät millään suostu näyttelemään ja olemaan juuri niinkuin minä haluan. Minähän sen heidän palkkansa maksan! Muutosta odottaessa...

Jaska Yrjölä - se miksaaja, joka ei kuuntele ammattiinsa kohdistuvia neuvoja yleisöltä, eikä järkkäreiltä.

Kirjoittajan avainsanat: Yölintu

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu