TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ei Kaakkuri, vaan... (Vinkelis 2009-06-25 8:18)

Toiveseuraa tanssimatkalle

Haaveilija
2009-06-26 11:06

Suht' mukavia tanssiystäviä sinulla, paitsi tuo nukkumatti, joka tosin ei tanssinutkaan. Ainakin hyvin persoonallisia. Toivoa opettaisin kuitenkin tavoille, jos se tokenisi ja pääsisi lattialle asti. Oli vinkeän mukavaa lukea matkastasi heidän kanssaan.

Oma toiveseurani olisi hieman erilainen ja uskallan hieman haaveilla siitä.

Ensinnäkin mieleeni tulee, että uskaltaisinko pyytää kyytiini naapurikylän ujoja, mutta ah niin ihania sisaruksia rauhaa ja hiljaa, joiden kanssa on ollut niin mukavaa fiilistellä hitaita. Joskus he ovat jopa hieman riehaantuneet katsomaan syvälle silmiini hyvin sujuneiden keinahteluiden osuessa iskuille tai lopputaivutuksen jälkeen tai jopa riviin palautettaessa.

Poikia pitäisi saada mukaan jo ihan tasapainon vuoksi, ettei autoni ohjaus alkaisi puoltamaan. Hyvä kaverini usko on ehdoton valinta kun hän on hengellisyytensä vastapainoksi alkanut pitämään vakaasti hyvänä asiana luottamuksellista tanssillista seuranpitoa. Eino on hieman epävarma tanssiaskelistaan ja joutuu lattialla usein hieman kiusallisiin tilanteisiin, mutta jos hänet saisi ottamaan asian osin huumorilla ja rohkeasti oppimaan lisää, niin varmaan neitokaiset olisivat tyytyväisiä. Nirpat tietysti erikseen, mutta voisihan einon usuttaa joskus heillekin haasteeksi. Eino on sen verran yritteliäs, että tanssimatka kiinnostaa varmasti.

Mainio ja oiva ovat varmaan tulossa omalla kyydillään ja toivottavasti tulevatkin, että tansseissa on iloisella mielellä olevaa tanssiseuraa. Silläkin uhalla, että vievät minulta unelman aivan nenän edestä. Kaukainen serkkuni yrjö on sentään luvannut pysytellä poissa tanssimatkoja sotkemasta. Jussina hän kavereineen oli jo riittävästi pitänyt omaa hauskaa - onneksi enemmän ravitsemuspuolen tyttöjen kanssa seurustellen. Limainen sulo viekoitteli vienoni tanssikuvioillaan omille tanssiteilleen ja vaikkei vieno enää hänestä välitä, niin en voi häntä sietää ja saisi kaarrella muille maille asti.

Jos en saa tanssittaa haaveitteni unelmaa ja siskokset rauha ja hilja eivät kehtaa sittenkään samalla kyydillä lähteä, niin pitänee varautua kutsumaan mukaan reipas tuuli. Hänellä helmat heilahtelevat kivasti ja urheilupaitani kuitenkin kastuessa hän ei välittäisi vaikka mekkonsa kastuisi. Vielä jos hän saisi mukaansa kirkassilmäisen säteen, niin silloinkin iltani voisi olla unohtumaton. Tai se voisi olla jo sitten se seuraava hauska tanssimatka.

Oma kaverini toivo heräsi juuri aamupäivätorkuiltaan ja kiinnostui kyselemään tanssipaikoista lisää. Ehkä jollekin matkalle voisi päästä mukaan...

Kirjoittajan avainsanat: tanssipaikat, kaverit, ystävät, kyyti, Toivo, usko, rauha, hidas, eino, unelma, yrjö, mainio, oiva, varusteet, tuuli, säde, matka, lavat, rumba, tango, jive, bugg

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu