TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Naisellisesta liikkeestä (ja miehekäästä) (Pia M 2009-05-20 12:22)

Onko naisellisuus Suomessa tuontitavaraa?

Seikkailija
2009-05-26 21:06

Näetsen niissä etelän maissa on myös tapana, että mies joka on naisesta kiinnostunut liehittelee naistaan aivan loputtomasti, lahjoja, kukkia, illallisia, koruja, suklaata, kuutamokävelyjä, kynttilöitä.. kaikkia romanttisia (ja kalliita) jippoja mitä mieleen juolahtaa! Ihastunut mies kohtelee naista kuin kuningatarta ja palvoo maata tämän jalkojen alla.. Ja miehet ihan oma-aloitteisesti tätä harrastavat saadakseen edes tavoittelemansa naisen huomion! Siis miesparka ei tiedä saako edes suukkoa naiselta jolle lähetti kaksi tusinaa punaista ruusua!

Eikös se mene Suomessa niin, että kiinnostunut mies tarjoutuu vaihtamaan talvirenkaat autoon ja avaa naisen kotona tukkeutuneet putket? Jos mies erehtyy yllämainittuun liehittelyyn, niin lipevän naistenmiehen maineen siitä vain saa, eikä varmasti kunnon suomalaista naista omakseen. :)

Mutta niin, oma käsitykseni on siinä mielessä "vanhanaikainen", että kyllä miehen täytyy joutua nähdä vaivaa saadakseen naiselta suukon. Ei tuollaisella etelän maiden tapaisella krääsän ostolla eikä viheltelyllä vaan teoilla ja naisen huomioimisella. Mitä nämä teot tai huomioimiset pitävät sisällään niin se riippuu aivan täysin siitä, kehen yrittää tehdä vaikutuksen. Toinen täytyy oppia ensin tuntemaan, jotta pystyy tekemään asioita, jotka toista miellyttävät.

Sellaisen yleispätevän jutun olen tässä oppinut, että suomalaiseen naiseen tehoavat sellaiset kivat pikku jutut. Todellakaan ei tarvitse olla mitään kallista tavaraa, vaan jotain sellaista, mistä huomaa, että on naista ajatellut ja joutunut näkemään vähän vaivaa jutun suunnitteluun. Esimerkiksi yhteisen tanssireissun yölliseksi yllätykseksi sopii miehen laittamat eväät. Tai kun tulee tapaamiselle niin on poiminut matkan varrelta luonnonkukkia. Tai ripottelee niitä salaa toisen hiuksiin, kun ollaan metsässä kävelyllä. Toki tuossa Dragon listassa on myös suomalaiseen naiseen toimivia jippoja, kuten kynttiläillallinen, kuutamokävelyt ja suklaa. Mutta mitkään kovin kalliit jutut eivät taida oikein iskeä. Tulee vain tunne, että nyt tässä pröystäilee (olemattomilla) rahoillaan. =)

Kirjoittajan avainsanat: naisen huomioiminen

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu