TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Syke, FBI Beat, Mäntsälä 23.5.09 (Pia M 2009-05-24 0:37)

Samoista orkestereista

Seikkailija
2009-05-25 21:21

No minä kyllä viihdyn hyvin niillä lavoilla, missä on yleensä yksi orkesteri. Enkä sitä toista kaipaa korottamaan lippujen hintaa. Laadukas väliaikamusiikki riittää täyttämään ne taukopaikat.

Toki minäkin viihdyn yhden hyvän orkesterin keikalla, mutta pe- ja la-iltaisin sellaisia tansseja saa täältä etelästä hakea, joissa esiintyy vain yksi hyvä orkesteri. Tietyt su-illan tanssit ovatkin olleet tosi huippuja, kun on ollut tilaa ja yksi hyvä orkesteri.

Makuja on tietenkin monia. Mutta aika mielenkiintoinen ilmiö sinänsä, että vain ne muutamat orkesterit saavat massat liikkeelle. Ehkä se tiivis tunnelma siellä ahtaudessa on jotain, mitä moni kaipaa ilta toisensa jälkeen.

Onhan siinä kieltämättä tunnelmaa. ;) Itselläni on kyllä monet ruuhkaiset Finkku-tanssit olleet paljon mukavampia kuin jotkut sellaiset illat, kun paikalle ei ole osunut kuin kourallinen väkeä. Jotenkin silloin on usein sellainen hautajaistunnelma. Nykyään tapanani on tanssia aivan tanssien alusta loppuun, joten kyllä sitä tilaakin on ihan riittämiin ekan puolitoistatuntisen aikana ja sitten taas viimeisen tunnin aikana. Monesti väen määrä ei korreloi tanssitilaan niin oudolta kuin se tuntuukin. Joskus väkeä ei ole ollenkaan ruuhkaksi asti, mutta silti tönijöitä ja potkijoita riittää. Tälle en ole löytänyt selitystä.

Eikös ne kaikki ole ihan mukavia tanssitettavia orkesterista riippumatta?

Toki ovat jos paikalle tulisivat. Nykyisillä pääsylippuhinnoilla ja bensakustannuksilla porukka ei varmaan lähde helposti koputtamaan kepillä jäätä jonkun tuntemattoman orkesterin keikalla katsomaan, sattuisiko paikalla olemaan joku muukin mukava tanssitettava tai tanssittaja. Mieluummin suunnataan pitemmäksi tansseihin, joissa on VARMASTI mukavia tanssitettavia pilvin pimein + tietenkin hyvää musiikkia.

Kirjoittajan avainsanat: tuntemattomat orkesterit

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu