TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Vanhan ajan tunnelmaa Kisarannassa (Seikkailija 2009-05-16 14:42)

Vanhan ajan tunnelmaa Kisarannassa

Seikkailija
2009-05-16 14:42

Vanhemmat ihmiset jaksavat aina muistella, kuinka hienoa joskus oli, kun porukka vielä kävi tansseissa ja lavat täyttyivät ääriä myöten. Jonkunnäköisen kuvan niistä ajoista varmaan sain eilen Kisarannassa, kun oman lähes viisivuotisen Kisis-historiani pahin ruuhka tuli koettua. Tunnelma oli siis eittämättä katossa.

Riutan systeemit ovat jaksaneet puhututtaa palstalla, joten nyt olisi oiva aika keskustella seuraavat kaksi viikkoa Kisarannan naistenrivin uudesta paikasta. Nimittäin rivi oli siirretty orkesterikoroketta vastapäätä olevaan päätyyn. Tällä ilmeisesti halutaan vähentää keskilattian ruuhkaa hakuvaiheessa ja ehkäpä myös tarjota naisille hieman alhaisemman volyymitason paikka odotella hakuja. Eilisen perusteella en kyllä itse pysty sanomaan toimiiko uusi systeemi vai ei, sillä tuolla väkimäärällä hakuryysis olisi ollut mahdoton, vaikka haut olisi siirretty tapahtumaan lavan pihalla.

Orkesterit (Finkut ja PNP) olivat hyvässä vedossa. Kaikki tanssilajit tulivat illan aikana ja varsinkin PNP oli mielestäni petrannut soittoaan. Meno on ollut välillä vähän pliisua, mutta nyt tuntui olevan herroilla vauhti päällä ja mikäpä oli soittaessa, kun yleisöä riitti. Myös pitkänlinjan taiteilijoilla näytti olevan rento fiilis päällä. Näyttipä eräs heistä irroittelevan tanssilattialla oikein kunnolla PNP:n soittaessa encoreita. ;)

Tanssijan näkökulmasta ilta ei tietysti pystynyt tarjoamaan sellaista hurmiota, missä liihotellaan piiiitkällä askeleella lavan päästä päähän. Oli tyydyttävä siihen tilaan, mitä oli tarjolla ja siihen nähden ainakin oma iltani oli vallan onnistunut. Kolhuilta tosin ei pystynyt välttymään, mutta onneksi mitään pahempaa ei sattunut.

Kisarannan tansseja oli jo odotettukin ja kiva oli nähdä pientä ehostusta vanhassa lavassa. Valoisuudesta ei kaikki tykkää, mutta ainakin hakuja se helpotti huomattavasti tuolla ryysiksessä. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia tansseja.

Kirjoittajan avainsanat: Kisaranta, Finkut, PNP

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu