TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Riutan vyöhykejako (Päivi 2009-05-11 21:28)

Kuva Riutalta

Päivi
2009-05-12 11:51

"Kuten itsekin tiedät, kun Yölinnun keikalla on orkesterinlavan edessä tällaista, niin on aivan sama millaiset on vyöhykejaot, sillä eteneville tansseille ei tuolloin ole Riutalla missään tilaa. Ei ulkokehällä, ei keskellä, ei pömpelin juuressa, ei pömpelin sohvien välissä..."

Mutta sinne etenevien tanssijoiden kaipaamalle ulkokehällehän fanittajat ensimmäiseksi parkkeeraavat! Pienikin fanittajamäärä tukkisi ulkokehän. Etenevät tanssijat joutuisivat koukkaamaan vasemmalta fanilauman ohi, mutta todennäköisesti joutuisivat pullonkaulaan, koska keskemmällä olisi vastassa pömpelin ympärille (ja todennäköisesti enemmän sen etupuolelle kerääntyneet) kädenalitanssijat. Kädenalitanssijoiden on sen sijaan helppo väistää fanitusporukkaa levittäytymällä ulkokehällä kahvion ja etuoven suuntaan.

"ainakin niillä kerroilla kun olen paikan päällä poikennut, en ole löytänyt mitään syytä, miksi Riutalla ei toimisi normaali järjestys parketilla vähintään yhtä hyvin kuin nykyinenkin sekasorto."

Sekasorto se on niin kauan kun ihmiset (sekä paikallaan tanssivat että etenevät tanssijat) viittaavat kintaalla suosituksille.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu