TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Se todellinen kesäkauden avaus Riutalla (Humppis 2009-05-10 11:34)

Se todellinen itsekkyys Riutalla

Speedy
2009-05-11 17:44

Eiköhän se riutan asia ole riittävän usein ollut esillä.

Tuo autoiluun vertaus oli kyllä osuva. Nyt Riihimäellä ajetaan vasemmanpuoleista liikennettä ja muualla suomessa oikean puoleista. Joten ei ihme että törmäilyjä tulee.

Siellä mahtuu edelleen kaikki tanssimaan, jos käden alittajat menisivät enemmän linjaan tanssisuunnan mukaisesti ja lyhentäisivät askeliaan sekä molemmat ryhmittymät hiukan katsoisivat ympärilleen ja väistäisivät hiukan.

Tanssissani käytän sekä suljetun otteen että kädenali kuvioita, joten minunko pitäisi kesken kappaleen ottaa daami kainaloon ja kävellä keskipömpelin viereen jotta voisi mennä ns. "sylitanssia" ja heti kohta juoksuttaa reunalle että voin kädenalittaa.

Ei taida onnistua joten jatkan entiseen malliin ja koitan väistellä niitä poikittain kopteroijia joko reunoilla tai keskemmällä. Riippuu siitä kummassa paikassa on tilaa enemmän parini kanssa tanssia.

Niinkuin muutkin täyden hinnan lipusta maksaneet, katson olevani oikeutettu tanssinautinnon maksimoimiseen. (Siihen ei kuulu jatkuva törmäily)

PS. loppujen lopuksi Riutan pahin ongelma on kyllä tällä hetkellä se naisten rivin paikka ja se lavan edustan sumppu. Ei niinkään ne tanssivyöhykkeet.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu