TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Se todellinen kesäkauden avaus Riutalla (Humppis 2009-05-10 11:34)

Se todellinen itsekkyys Riutalla

Seikkailija
2009-05-11 16:10

Ellei itselläni olisi ollut niin mainio fiilis Riutalla, niin tuo vyöhykejaon aiheuttama sekasorto olisi voinut jopa pilata illan. On käsittämätöntä kuinka tosiaankin paljon tanssivat konkarit viittasivat kintaalla selville liikennesäännöille, joista erikseen vielä kuulutettiinkin. Miten onnistuisi autolla ajo, jos kaikki olisivat liikenteessäkin yhtä välinpitämättömiä? Yhdet tanssit menivät ainakin aivan pipariksi, kun yritimme tanssia paikallaan mahdollisimman syrjässä kädenalitellen ja todellakin kokeneet tanssijat jyräsivät päälle. Ja tilaa oli siinä vaiheessa iltaa kiertää sisäkehältä ohi!

Asia harmittaa kahta kauheammin siksi, että Riutta on kaikin puolin muuten loistopaikka. Paikka on siisti, viihtyisä, henkilökunta on ystävällistä, lattia on hyvä ja paikalla on usein kaikenikäisiä tanssijoita läheltä ja kaukaa.

Mutta tosiaan lauantainen ilta oli muuten täyden kympin ilta. 15 euroa on kylläkin aika suolainen hinta, mutta jos se nyt oli yhtenä osatekijänä, että mahtui hyvin tanssimaan, niin enpä valita.

Kirjoittajan avainsanat: Riutanharju

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu