TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssinriemua Merisärkällä (KatriinaS 2009-05-03 11:35)

Sweet Home Merisärkkä

Jatsari
2009-05-03 15:22

Lauantaina ei pitänyt lähteä tanssimaan ollenkaan, sillä vapun rankasavotta metsässä jumitti selkää, mutta sitten seitsemän aikaan päätös kypsyi lähdöksi Kalajoelle. Viikon takaisen Pavin reissun jälkeen olen koittanut madaltaa odotuksia, niin ei tule suuria pettymyksiäkään.

Vaikka lauantaille olisi asettanut kovatkin odotukset, niin niiden yli olisi menty kirkkaasti. Olen täysin samaa mieltä KatariinaS:n ja Delfiinin kanssa – erinomaiset tanssit. Orkesterit olivat aivan mainioita, fonit ja huilut toivat soittoon syvyyttä. Kaikki tanssitettavatkin – tutut ja tuntemattomat – olivat samaa mieltä. Meitä hellittiin mm. kolmella hitaalla valssilla, kolmella rumballa, kolmella cha cha:lla, polkalla, masurkalla, salsalla ja reilulla, monipuolisella TANSSIMUSIIKILLA.

Nämä kaikki yhteen mennessä, jolloin poistuttiin. Tämän jälkeen tuli varmasti lisääkin. Ja mistäköhän tämä johtui? Ehkä siitä, että iskelmiä ei soitettu ollenkaan, vaan reilua tanssimusiikkia. Tämä on tietysti oma subjektiivinen mielipiteeni ja varmasti mielipiteitä on yhtä monta kuin mielipiteiden esittäjiäkin. Ja loppujen lopuksi jokainen äänestää jaloillaan ja valitsee sellaisen tanssipaikan ja orkesterin, joiden seurassa viihtyy.

Merisärkän naiset ovat varmaan hakeneet oppia Pyhäsalmen naistentansseista. Kun naisten haun aikana orkesteri vaihtui Tulipunaruusuista Sinitaivaaseen, niin naiset hakivat ennekuin soittajat ehtivät ottaa soittimet käteensä.

Vaihtelu toki aina virkistää ja kesän aikana on mukava hakea kokemuksia muista tanssipaikoista ja tuntemattomista tanssitettavista, mutta hyvien tanssien vuoksi ei maakuntaa tarvitse vaihtaa. Pohjanmaa on poikaa.

Jatsari

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu