TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Wapunaaton karkelot tänä vuonna, syvässä Etelässä? (Pia M 2009-04-29 11:43)

Esakallio Vapunpäivänä 09

Suke
2009-05-02 14:03

Tuli vähän erikoinen fiilis luettuani Pia M:n ja MV:n kirjoitukset eilisillan tansseista Esakalliolla. Oltiinko samassa paikassa :)) Kovin erilainen ilta oli minulla ja kimppaseurueellamme.

Musiikeista vastanneet Varjokuva ja Suvi Teräsniska eivät etukäteen herättäneet mitään suurempia riemunkiljahduksia. S.T. oli livenä uusi tuttavuus ja ihan selkeästi vielä hakee omaa nuorekasta linjaansa. Musiikillinen tarjonta oli oikeastaan vaan hitaita, nopeita buggina tai fuskuna, niissä muutama makea tulkinta, valssia ja humppaa. Piristävä kokemus saada vähän erilaista musiikkia lavoille ja vappuun ehkä tämä istuikin hyvin. Jatkossakin käyn kyllä heidän keikoillaan.

Varjokuva soitteli tuttuun tyyliinsä ja ehkä ei kaikki sovitukset välttämättä ole kovin tanssijaystävällisiä. Chacha-soittotreenejä voi suositella vielä lisää, jää fraasit vähän vajaiksi.

Esakallio on tanssipaikkana aina ollut mieluisa. Paljon hyviä tanssijoita ja aika laajalta alueeltakin. Eilisillan tansseissa oli havaittavissa vapun aika ja sen myötä yleisörakenne oli normaalia vanhempaa. Mitään erikoista törmäilyä en kokenut, sen sijaan laidoilla liikuttiin paikoitellen tuskastuttavan hitaasti. Erikoista oli myös melkein tyhjä keskialue ja siellä seisoskelevat jutusteluporukat.

Kimppaseurueemme oli oikein tyytyväinen iltaansa ja pikkuisen jäi vielä paukkuja tälle illalle Riutallekin. Kiitos kaikille tanssittamilleni daameille ja kimppaseurueelle...

Kirjoittajan avainsanat: Esakallio

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu