TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ei teknistä asiaa? (Etsijä 2009-04-30 12:14)

Ei teknistä asiaa?

Etsijä
2009-04-30 12:14

Olen pannut merkille, että tällä hetkellä ei foorumilla ole ainuttakaan itse tanssin harjoittelua / tanssitekniikkaa / tms. koskevaa keskustelunaihetta aktiivisena. Sen sijaan kaksi viikkoa on väännetty kättä mm. siitä, pitäisikö pankkikortilla saada maksaa tanssilippunsa vai ei.

Mitenkään väheksymättä muita keskustelunaiheita - olemmeko todellakin jo kaikennähneitä ja -kokeneita tanssikonkareita, joita ei koskaan enää askarruta mikään tekninen pikkujuttu? Pakko myöntää, että allekirjoittanut ei ole.

Jos te muut ette edes joskus herättele keskustelua tanssin teknisemmästäkin puolesta, esitän täten hirveän uhkauksen perustaa ketjun, jossa kysyn hankalia foxtrotin SQQ-rytmin aikajaotuksesta. Tai ehkäpä tiedustelen mielipidettänne siitä, siirretäänkö todellakin koko paino ulkojalalle cucarachassa. Tai saatan jopa heretä esittämään kysymyksen siitä, tuleeko vartalon vastaliikettä käyttää pääosin koko ajan lavatangossa askeltaessa vai pitääkö mies siinäkin vartalossaan pääosin pienen vastapäiväisen kiertoasennon kuten kilpatangossa.

Olkaatten varoitetut!

(Ylläolevaan tekstiin saa sitten vapaasti lisätä maun mukaan hymiöitä, jottei kukaan vedä vappusiman rusinoita nenäänsä. Hauskaa Wappua kaikille!)

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu