TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Eka kerta Pavilla, lievä pettymys (Jatsari 2009-04-28 22:26)

Eka kerta Pavilla, lievä pettymys

Jatsari
2009-04-28 22:26

Kun suunniteltiin joskus lopputalvesta Helsingin reissua huhtikuun loppupuolelle, niin ensimmäisenä piti katsoa, mitä missäkin etelän tanssipaikassa tapahtuu. Vaihtoehtoja ei ollut monta, kun pendelöitiin Hesaan 24.4. Samalle illalle oli ohjelmassa Pavin korkkaus, esiintyjinä Eija Kantola ja Omega sekä Teemu Harjukari ja Taivaanrannanmaalarit.

Eija Kantola oli iso miinus, pari hyvää fusku ja cha cha:ta toki tuli, mutta muuten musiikki oli tasapaksua iskelmää. Teemu Harjukari oli reilusti parempi ryhmä ja musiikki oli monipuolisempaa. Pitäisi vaan pitää tiukasti kiinni siitä periaatteesta, että ei mene sellaisiin tansseihin, jossa esiintyjänä on muutamia levyä tehnyt tähtönen, joka sitten käy laulamassa pari settiä iskelmiä levymyynnin vauhdittamiseksi. Onneksi on PNP:t, MMO:t, Taikakuut, Helmenkalastajat ja monet muut monipuoliset TANSSIORKESTERIT.

Olen kuullut ja lukenut monen kehuvan Pavin tansseja ja tanssijoita erinomaisiksi. Jospa 24.4 oli poikkeus ja taitavimmat tanssijat olivat jääneet katsomaan jääkiekkoa, sillä taso ei häikäissyt. Kun kahviosta katseli tanssilavalle, niin tuli ikävä Merisärkän, Kärsämäen Katajan ja Pyhäsalmen tanssijoita, niin selvä ero oli etelän ja pohjoisen välillä.

Väkeä tosin oli kohtuullisesti, naisia jonkin verran enemmän kuin miehiä ja tanssimaan pääsi niin miesten kuin naistenkin haun aikana riittävästi. Tanssipaikkana Pavi oli kuitenkin kelpo paikka, isohko lava ja vieressä vähän viileämpi pikkulava. Holittomuuskin oli pitkä plussa, eipähän ollut humalaisia toikkaroimassa tiellä. Kuitenkin lopputulema oli, kun seuraavan kerran lähtee Hesaa, niin pitää jättää Pendolino talliin ja ajaa omalla autolla, niin pääsee katsastamaan muut lähiseudun tanssipaikat.

Jatsari

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu