TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssii Tätien Kanssa (Tomy 2009-03-22 22:03)

Tanssii Tätien Kanssa

Tomy
2009-03-22 22:03

Satunnainen tanssimatkailija osui tällä viikolla (18.3.2009) "Keskiviikkoillan supersuosituille naistentansseille" HimosAreenalle. Areenan kotisivuilla näytettiin keskiviikkoiltoja mainostettavan nimellä "Tanssii tätien kanssa".

Paikkana HimosAreena täyttää hyvin tanssiväen vaatimukset: autolla pääsee vaivattomasti aivan viereen parkkiin, narikkapalvelut pelaavat, lattia on selkeä suorakaide, ilman tolppia tai erikoisempia syvennyksiä ja maksuton vesipiste löytyy baaritiskiltä. Lattia on hyvä puu/parkettilattia, mutta joko likainen tai poroilla höystetty. Pienellä vaivalla, ennen tanssi-iltaa leveällä harjalla pyyhkäistynä, varmasti erittäin hyväkuntoinen. Tilana Areena on veikeä. Sisustukseltaan ilmeisesti on haettu jonkinlaista erämaakämpän/hiihtokeskuksen/oluttuvan tunnelmaa. Korkea, tilava sali, kaiteilla aidattu tanssilattia ja pöytien sijoittelu lattian ympärille ja toiseen kerrokseen tuo vahvasti mieleen nyrkkeily- tai vapaapainiareenan.

Lauteilla löylymestarina oli Tanssiorkesteri Syke. Pidän selkeän rytmisestä sykkeestä. Kappalevalinnat ovat hyviä ja toimivia. Ohjelmisto on tasapainoinen ja soittovoimakkuus sopivasti säädetty. Suosittelen Sykettä, kuten varmasti moni muukin.

Paikalle oli kerääntynyt kourallinen tanssiperhosen siiveniskujen värähdyksen lumoamaa ja yhdessä loihdimme riemuisan illan. Suosittelen lämpimästi satunnaisia tanssista nauttivia matkamiehiä piipahtamaan ja tanssahtamaan illan tätien kanssa kohdevalojen loisteessa.

Kirjoittajan avainsanat: HimosAreena, keski-suomi

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu