TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kasvatustieteen gradu: "Tanssi on tapa elää" (Hambi 2009-03-18 23:23)

Asiaan on ratkaisu.

Daniel
2009-03-20 15:11

Sinulla on todellinen ongelma tai -turhauma, siitä olemme varmaan kaikki samaa mieltä. Useasti olet tuonut tämän "iskulle tanssimisen" esille. Minulla olisi siihen ratkaisu joka ei ole vitsi mutta vaatisi pienen lisälaitteen rakentamisen ja saattaa olla hankala käytössä. Asiaa voisi jopa helposti kokeilla.

Jos joillakuilla oli pari vuotta sitten perheessä digiboksi TV ja toisessa huoneessa katsottiin analogista lähetystä samalta kanavalta, ääni tuli ikävästi eri vaiheessa. Analogisen TV:n katsoja nauroi vitseille jo sekuntia-pari aikaisemmin kuin Digiboksin kautta katsova.

Rakennetaan sinulle pienet kuulosuojaimet joissa on viivepiiri. Eli mikrofoni vahvistin ja välissä säädettävä viivevahvistin. Data Delay Devices valmistaa digitaalisia eri aikaviiveellä säädettäviä vahvistinpiirejä. Nyt tarvitaan vain joku teekkari joka tekee aiheesta diplomityön.

Tälläiset pienet korvakäytävään sujautettavat tulpat korvassasi tanssiessasi voi tanssia aivan iskulle ja partnerisi hieman iskun jälkeen ja silti askellatte aivan tasatahtia.

Ongelmia tulee taukokeskustelun aikana. Sinulta jotain asiaa kysyttäessä näyttää siltä kuin sinulla olisi huonot hoksottimet kun et heti reagoi kysymykseen. Tarvitaan siis myös kaukosäädin jolla viivemoodin saa nopeasti pois. Se voi olla taskussa tai korvakoruna jota hipaistaan kuin ohimennen aina tanssimusiikin tauottua.

Korjaus.....

Nyt vielä tarkistin ja oliko niin että tanssitkin hieman jälkijättöisesti? Silloin viivejuttu pitäisikin tarjota partnerille. Sellaista laitetta ei ole vielä keksitty joka antaa ykkösen korvaan ennen kuin rumpali on sitä lautaseensa lyönytkään.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu