TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssi ja parisuhde... (Berthot 2009-03-06 15:28)

Tanssi ja parisuhde...

Blue-eyed
2009-03-07 15:25

Hyvä Rerthod js muut palstalaiset!

En ole seurannut tätä parisuhdekeskustelua, vaan olen toisaalla (ideaalikurssi) nostanut esille asioita, jotka mielestäni kuuluvat hyvään tanssikohtaamiseen.

Mielestäni on epäkohteliasta tanssia välinpitämättömästi. Jos tunnen olevani toiselle niin kuin ilmaa, niin miksi ihmeessä hän tanssittaa minua. Tunnen olevani kuin koe-eläin jossain laboratoriossa, jossa toimitaan kumihansikkaat kädessä. Mietin vaan mahdanko läpäistä testin, jonne en edes tiennyt hakevani.

Mielestäni hyvä paritanssi voi näyttää mm. reippaalta, iloiselta, hienostuneelta, kaihomieliseltä tai kiihkeältä. Vastenmieliseksi tanssin tekee välinpitämättömyys, vihaisuus tai suorituskeskeisyys. Humalassa hoipertelua ja nojailu+kähmintäsessiota on laske tanssimiseksi.

Yritän kertoa sinne sinun pussiisi, että tyttöystäväsi kiihkeältäkin näyttävä tanssihetki pitää itsessään sisällään niin paljon, ettei se kaipaa lisäksi mitään muuta kuten salatreffejä. Sama tilanne jonkun hulvatoman hauskan jiven jälkeen; en tarvitse tanssitajaa loppuillaksi vierelleni vitsailemaan.

Tanssin lumo on ohikiitävässä hetkessä, jonka vietämme toisen ihmisen lähellä. Jos kohtaamisessa löytyy yhteiset askeleet,toista kunnioittava lähestyminen ja positiivinen tunnelataus, niin tanssiminen on nautinto.

Ole onnellinen, että olet löytänyt rakkauden, jonka eteen haluat tehdä töitä. Kirjoittamisesi asiasta osoitti, että olet oikealla tiellä.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu