TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanhuhovi la 28.2.9 Sinitaivas, MMto (Kaminiitto 2009-03-01 15:57)

Ruusulinnassa la 28.2

Jami
2009-03-02 21:10

Tanhuhovin ja Satulinnan huippuyhtyeet helpottivat sopivasti Ruusulinnan ruuhkaa, niin kuin olin olettanutkin lauantain tanssipaikkaa suunnitellessani.

Norolan Pojat ja Annelin Mattila & V.I.P olivat Ruusulinan illan orkesterit. Aivan tanssittavaa musiikkia tuli molemmilta yhtyeiltä. VIP on hyvä lavayhtye, jää vaan solistinsa varjoon.

Mattilan tultua lavalle musiikki muuttui, ei kuitenkaan minulle tanssillisesti mieluisempaan suuntaan. Annelin levyjä kuuntelen mielelläni, olisi vaan aina välillä pitänyt siirtyä kuuntelulinjalle, kuten myös katselulinjalle. Niin nimittäin oli moni tehnytkin. Oli oudon näköistä faniporukkaa, lähes kaikki miehiä, eivätkä enää kovin nuoriakaan. Siinä lavan reunalla useammassa aallossa.

Ja sitten ne välispiikkaukset saisivat tietyiltä esiintyjiltä loppua kokonaan, jos yleisö ei saa ensimmäisestäkään sanasta selvää. Ja toinen asia on se, että keskustelee ja hihittelee eturivin fanittajien kanssa mikrofoniin. Aivan hölmöä, kun ei yleisö tiedä kauempana salissa, mitä siellä fanit ovat huudelleet.

Mutta aivan hyvä ilta, ilman ruuhkia. Pääsi kädenalittelemaan ja kiertävää tanssia tanssimaan kerrankin ihan omien voimavarojensa mukaan. Mikä tarkoittaa, että noutaja tuli 00.30, kun jalat sanoi, että nyt rittää.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu