TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kaksi tanssi-iltaa peräkkäin... (Jerryjee 2009-03-01 2:44)

Suorituskeskeisyydestä

Hambi
2009-03-02 18:50

Minusta valitettavasti kuulosti siltä, että teillä oli erilaiset tanssitavoitteet. Tyttö vaikutti kirjoituksesi perusteella olevan aika keskittynyt suorituskeskeisesti seuraamiseen, eikä sinuun, kun kerran yksi "moka" tiputti tunnelmasta pihalle. Itselläni ainakin on ollut suuria vaikeuksia erottaa toisistaan keskittynyt suorituskeskeinen seuraaminen ja seuraamisen halu siinä mielessä, että olen ihmisenä kiinnostava. Jos on kova halu seurata kiinnostavaa ihmistä, niin ei silloin fiilikset mene yhdestä mokasta, koska ennen ja jälkeen on ollut mielenkiintoista tanssia, ja tulevaisuudessa toivotaan olevan lisää yhteisiä tansseja, jolloin voidaan ottaa uusiksi se jo vähän tuttu juttu.

Vaintanssimassa-fiiliksillä liikkeellä olevilla saattaa olla pärjäämisen tarpeita, koska jokaisen tanssin voi ajatella ainutlaatuiseksi ja siitä yhdestä hetkestä on aina revittävä mahdollisimman paljon irti. Hekin ovat toki piristäviä poikkeuksia lavaoloissa. Juuri heidän kanssaan pääsee välillä enemmän tai vähemmän tosissaan mittelemään tanssiosaamisessa itsensä kanssa ja parin mielenkiinnon ylläpitämisessä.

Urheilijatkin saattavat luovuttaa kesken suorituksen jos tekevät jonkin karkean mokan tai urheiluväline rikkoutuu kesken kilpailun. Siinä missä kilpahiihtäjä pyrkii kaatumisen jälkeen saamaan itsestään entistä kovemman suorituksen irti, nousee sunnuntaihiihtelijä ylös, ravistelee lumet pois vaatteistaan ja jatkaa samalla tavalla kuin siihenkin saakka.

Kirjoittajan avainsanat: seuraaminen, henkilökemia, ihmissuhteet, kehonkieli

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu