TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Freda51 iskelmätorstai 19.2 (Jami 2009-02-21 16:26)

Freda51 iskelmätorstai 19.2

Jami
2009-02-21 16:26

Laitan tähän raporttini alkuun kiitoksen hyvin järjestetystä tilaisuudesta. Samalla toivoisin helsinkiläisten tanssivien ihmisten huomioivan tämän uuden mahdollisuuden päästä tanssimaan myös arki-iltana aivan ydinkeskustassa.

Iskelmäradion ja Freda51:n ideahan on, että joka torstai-iltana on ensin karaokeilta, jossa 20:sta karaoke esiintyjästä valitaan kaksi parasta jatkoon. Tuomareina oli to 19.2 Ilkka Vainio, Saija Tuupanen, Ketonen Neljänsuorasta sekä joku Lasse, myöhemmin tuomaristoon liittyi myös Remu.

Karaokelevyt olivat just sitä listamusiikkia, mitä radio soittaa koko päivän. Joskus nekin levyt saavat jalan naputtamaan, ja nyt niiden tanssimiseen oli mahdollisuus. Tosin yleisö kyllä aristeli aluksi lattialle menemistä, ei selvästi ollut lavaporukkaa paikalla kovin montaa henkeä. Parini kanssa avasimme pelin, lattialle jo toisesta kappaleesta. Tilaa oli koko iso lattia. Ja lattia muuten on tosi hyvä luistoltaan, sopiva minun halasnahkapohjille.

Karaoke kilpailun juoni oli se, että tuomaristo keskeytti esityksen, jos esitys ei tuomaristoa miellyttänyt. Joten myös tanssi loppui, kun laulu loppui. Tätä karaokea kesti noin 1,5 tuntia, ja jatkoon päässeet olivat selvillä.

Iskelmätorstai jatkuu niin, että karaoke-juttujen jälkeen lavalle tulee joku tähtiesiintyjä. Neljänsuora oli tämän torstai-illan yhtyeenä.

Lavoilla tämä yhtye olisi jonkun perinteisemmän orkesterin rinnalla toisena orkesterina hyvä valinta. Se toisi nuorempaa väkeä tanssipaikalle. Yhtyeen ohjelmisto oli mielestäni yksipuolista. Buggia, fuskua, chacha ja myös foxia pääsi hyvään musiikkiin tanssimaan. Valsseja ja humppa jäin kaipaamaan. Levyiltä taisi niitä yhdet parit tulla.

Ravintolassa kun oltiin, niin juomia oli myös nautittu. Järjestyksenpito toimi kuitenkin hyvin, ainakin kaksi häirikköä poistettiin ulos örveltämästä. Hyvä niin.

Parini perjantainen työpäivä painoi päälle, joten neljän tunnin tanssi-ilta loppui 00.30, vaikka tanssihaluja olikin vielä jäljellä.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu