TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Yhtyeiden lama-ajan keikkapalkkiot (Casimir 2009-02-12 10:32)

Yhtyeiden lama-ajan keikkapalkkiot ja hinnoista muutenkin

Humppis
2009-02-13 14:25

Kovin meitä on erilaisia -tanssijoitakin, kuten tästä Galaxien kirjoituksesta (ja siis asenteestaankin) käy ilmi:

Pienet ja syrjäiset seurojen talot on siis alhaisen imagon paikkoja, joihin ei uskalla mennä, tiedä mitä peräkammarin poikia/tyttöjä sieltä hyökkää kimppuun...

Elämän pitää pyöriä juuri niinkuin aina ennen tutuissa turvallisissa, tylsissä kuvioissa. Tansseissa mieluiten ainoastaan tuttujen turvallisten tanssipartnerien kera, aina saman tutun orkesteri säestyksellä.

Kyllä niiden pienten ja syrjäisten tanssipaikkojen (seurojentalot jne.) imago yleensä melkoisen matala todellisen aktiivitanssijan näkökulmasta on.

Jos odotukset tanssin suhteen ovat lähes olemattomat, eli jokseenkin mikä tahansa kelpaa, niin silloinhan tuolla ei ole merkitystä.

Satoja kertoja vuodessa vuosikaudet tanssineella ja siinä samalla erittäin suuren tanssituttavien joukon keränneellä ja itseään tanssijana koko ajan kehittäneellä on aika tavalla erilainen käsitys siitä, miten tanssinautinto on hankittavissa.

Ne tutut ja turvalliset ovat pääsääntöisesti myös muutenkin tuttavina mieluisimpia. Tylsäksi en osaa heidän kanssaan tanssimista ja muuta tanssi-iltoihin liittyvää yhdessäoloa mieltää.

Sinun mielestäsi siis esimerkiksi minun tanssituttavani, joita on satoja -ehkä jopa yhteensä tuhatkin- ovat tylsiä?

Samoin katsot, että taitavien muusikoiden tarjoaman korkealuokkaisen, monipuolisen ja innostavan mielimusiikin tahdissa tanssiminen on tylsää sekin.

Ketään ei toki pelätä, mutta ollenkaan kaikkien kanssa ei haluta tanssia. Siitäkin on esimerkiksi minulle kohta neljäntoista aktiivitanssivuoteni aikana kertynyt kosolti kokemuksia, millaista on olla sellaisessa tanssipaikassa, missä soveliaita tanssitettavia ei löydy kiven altakaan.

Jos ei tanssi suju, eikä näytä, että rupeaisikaan sujumaan, ei synny minkäänlaista mielenkiintoa, joten se sosiaalinen puolikin lässähtää ihan takuulla siinä samalla.

Kovin eri maailmoissa elämme!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu