TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Yhtyeiden lama-ajan keikkapalkkiot (Casimir 2009-02-12 10:32)

Tansseissa käymisperusteita

Andreas pks
2009-02-13 13:54

Ensimmäinen kriteeri on ollut menoissamme, ettei missään tapauksessa mennä siihen paikkaan missä on Finlanders esiintymässä. Orkesteri ei ole lähellekään niin hyvä, että me vaarantaisimme terveytemme kovissa ruuhkatansseissa eikä se muusiikkikaan ole lähellekään sen tasoista, että sitä pitäisi päästä kuulemaan nimeomaan.
Demis Roussosta voi kuunnella muutaman kappaleen, mutta pian kyllästyy siihen ja sama koskee Finlandersiakin. Tuo "määkivä" tyyli ei oikein istu meille.

Parina voimme valita ympäristön lauantaitarjonnasta sen mikä oletettavimmin natsaa tarpeisiimme. Eli monpuolinen tanssimusiikki ja ei kovin kovaa ruuhkaa oletettavimmin ja paikkana lavatanssit. Lipun hinta on se mitä pyydetään, mutta ei oletettavasti juuri 15 ¤:n yli. Tietenkin vaa`assa painaa tanssimatkan pituus, esiintyjä(t) ja ruuhkaisuus siinä kolme kovaa kriteeriä.

Nythän tässä ollaan telakalla, joten kirjoitan aemmista tapahtumista. Käykäähän te sinkut noissa Finkkutansseissa niin pareille on seudulla silloin melko ruuhkatonta, joskin jotkut toisetkin ovat huomanneet tämän vaihtoehdon myös hyväksi :)

Muuten oli tosi mukava tanssia kesällä Sallassa Morottajan Esulla kun lattia oli luistava ja ihmisillä tanssiva mieli sekä orkesteri soitti kohtuullisesti. Kultaisen harmonikan voittaja mukana orkesterissa (jonain vuonna voitto) ja esiintyjä valkoisessa lapinpuvussa joku Magga.

t. Andreas pks

Kirjoittajan avainsanat: Andreas pks

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu