TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Yhtyeiden lama-ajan keikkapalkkiot (Casimir 2009-02-12 10:32)

Yhtyeiden lama-ajan keikkapalkkiot ja hinnoista muutenkin

Galaxie
2009-02-13 13:03

Vaan eipä se siellä sosiaalinen kanssakäyminen tuttujen kanssa onnistu, kun ei niitä siellä ole. Tanssin kautta se kuitenkin kaikki joka tapauksessa asialle vihkiytyneillä kulkee.

Noihin pieniin, syrjäisiin tai muuten alhaisen imagon omaaviin paikkoihin ei ole aihetta mennä yksinään. Orkesterin kuuntelemiseksi vain menisi, ja pelkästään siitä en ole valmis mitään maksamaan. Radio työntää musiikkia 24/7 ihan ilmaiseksi, ja se on ammatttilaidolla tehtyä, mitä ei ollenkaan varmasti voi sanoa em. paikoissa soittavien orkestereiden osalta.

Evästystä taas noihin paikkoihin on mahdotonta saada. Tuskin kukaan mieluisista tanssillista tuttavistani koko iltaa kanssani suostuisi tanssimaan, ja melkoisen varmaa on, ettei muusta väestä heille juuri ketään vaatimusten mukaista tanssittajaa löytyisi. Miksi siis lähtisivät?

Realismia peliin siis!
Asia joka ei minulle koskaan ole auennut, miksi ihminen on laumaeläin? Eli radiostakin kuuntelet tiettyä kanavaa juuri sen takia, että se soittolista soi siellä päivästä toiseen ja samat kappaleet pyörivät toinen toisensa jälkeen.

Pienet ja syrjäiset seurojen talot on siis alhaisen imagon paikkoja, joihin ei uskalla mennä, tiedä mitä peräkammarin poikia/tyttöjä sieltä hyökkää kimppuun...

Elämän pitää pyöriä juuri niinkuin aina ennen tutuissa turvallisissa, tylsissä kuvioissa. Tansseissa mieluiten ainoastaan tuttujen turvallisten tanssipartnerien kera, aina saman tutun orkesteri säestyksellä.

Uusia tuttavuuksia ei suvaita hankkia, miltään saralta, eihän ne mitään voi olla kun ei olla ennen kuultu. Eli kaikki normaalista rutiinista poikkeava toiminta on negatiivista.

Tältä pohjalta sanoisin, että lippujen hinnasta on turha valittaa.

Pieniä seurantaloja ajatellen tällainen ajatusmalli on kyllä ikävää. Ja tähän liitettynä vaatimus orkesterien palkkauksesta sidottuna henkilömääriin.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu