TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Yhtyeiden lama-ajan keikkapalkkiot (Casimir 2009-02-12 10:32)

Yhtyeiden lama-ajan keikkapalkkiot ja hinnoista muutenkin

Humppis
2009-02-13 11:48

Galaxie: On olemassa 8¤ paikkoja ja 10¤ paikkoja. Joissain jopa 5¤ tainnut olla. Miksi mennä sinne isoon paikkaan, kallista orkesteria kuuntelemaan, kun voi mennä pienempään paikkaan vaikkakin vähän tuntemattomampaa orkesteria kuuntelemaan ja tanssimaan.

Vaan eipä se siellä sosiaalinen kanssakäyminen tuttujen kanssa onnistu, kun ei niitä siellä ole. Tanssin kautta se kuitenkin kaikki joka tapauksessa asialle vihkiytyneillä kulkee.

Noihin pieniin, syrjäisiin tai muuten alhaisen imagon omaaviin paikkoihin ei ole aihetta mennä yksinään. Orkesterin kuuntelemiseksi vain menisi, ja pelkästään siitä en ole valmis mitään maksamaan. Radio työntää musiikkia 24/7 ihan ilmaiseksi, ja se on ammatttilaidolla tehtyä, mitä ei ollenkaan varmasti voi sanoa em. paikoissa soittavien orkestereiden osalta.

Evästystä taas noihin paikkoihin on mahdotonta saada. Tuskin kukaan mieluisista tanssillista tuttavistani koko iltaa kanssani suostuisi tanssimaan, ja melkoisen varmaa on, ettei muusta väestä heille juuri ketään vaatimusten mukaista tanssittajaa löytyisi. Miksi siis lähtisivät?

Näistä paikallisista ja muutamasta lähiseudullakin sijaitsevasta on yksin käyntien lisäksi muutaman evästysretken kautta varsin ankeat kokemukset.

Realismia peliin siis!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu