TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Yhtyeiden lama-ajan keikkapalkkiot (Casimir 2009-02-12 10:32)

Yhtyeiden lama-ajan keikkapalkkiot ja hinnoista muutenkin

Humppis
2009-02-13 11:08

Tapani: Nyt joku tietysti älähtää että ei köyhällä ole varaa, mutta se on minusta puppua. Kenellä tahansa, jolla on varaa käydä 14e tansseissa, on varaa käydä myös 20e tansseissa. Sitten pitää vain käydä tansseissa vähän harvemmin. Se on valintakysymys. Käymällä harvemmin tansseissa säästyy sitäpaitsi bensaa ja sitäkautta luontoa ja rahaa.

Niin muuten älähtääkin.

Itse olen jo taloudellisista syistä vähentänyt viime kesäkauden 4-6 viikkokerrasta 1-2 kertaan. Tuosta ei paljon ole mahdollisuutta enää tiputtaa.

Täytyy muistaa myös se, että meistä sinkkuina tanssilavoilla kiertävistä suurelle osalle tuttujen tapaaminen tanssin merkeissä on hyvinkin merkittävä osa sosiaalista elämää.

Nimenomaan niiden suosituimpien yhtyeiden illoissa useimmat tutut tavataan. Erittäin runsaasti heitä on paikalla juuri Finlandersin soittaessa.

Pitäisikö vieläkin enemmän vaihtaa elävää kontaktia virtuaaliseen?

Nyt jo menee esimerkiksi Facebookissa ja keskustelupalstoilla melkoisesti aikaa. Sähköposti ja tekstarit sekä harvaksi käynyt mesettely täyttävät lopun kontaktipaketista.

Varmasti tuolla tavoin säästyy Maapallon resursseja, mutta mökkihöperyys ja syrjäytyminen taatusti lisääntyy.

Tämä nyt jo oikeastaan kuuluu tanssin sosiaalisiin ulottuvuuksiin, mutta jatkona ketjuun menköön silti esiintyjien tiliin.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu