TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Järkyttävästi joukkoa Jäkessä (Humppis 2009-01-31 11:06)

Onko tanssin taika rauennut?

Vanha mies
2009-02-04 12:46

Minäkin jouduin tulostamaan tuon kirjoituksesi. En saanut siitä otetta tietokoneen ylös ja alas pyöritettävällä ruudulla. Paperilla pääsin paremmin tutkimaan sisältöä ja tekemään kirjoituksen pohjalta luonneanalyysiä.

Sinulla riittää mielikuvitusta asioiden ilmaisemiseen monenlaisin vertauksin. Se hidastaa lukemista mutta lisää sen nautittavuutta. Ehkä koko hiihtoreissu on fiktiota mutta miten vaan. Uskon että muutkin kuin Lucky lips värähtivät tuntemuksiasi lukiessaan.

Nyt sinun on aika selvittää itsellesi mikä on kadonnut tai puuttuu ja löydettävä se. Joillekin tanssi on mukavaa kenen kanssa vaan, kaikille ei.

Kristofferin ja Jerryjeen asiakäsittelyissä ilmenee selvä luonne-ero. Samanlainen on omissa pojissani. Toinen on sanoissaan yhtä kova ja suora kuin harrasteensa potkunyrkkeily. Hän sanoo kipeätkin asiat suoraan ja mutkittelematta ajatellen, että kerran se vaan kirpaisee ja selväksi tulee. Toinen on hienotunteinen diplomaatti. Hän sanoo kipeät asiat pehmeästi uskoen että asia tulee selväksi ilman kipujakin. Silti molemmilla on sydän ja tunteet ja vahva veljesrakkaus. Upeita persoonia.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu