TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Vakioimisesta - muna vai kana? (Titari 2009-01-21 14:30)

Miss Paritanssi ja Mr. Paritanssi -kisojen kulku

Tuulikki
2009-02-02 13:50

Päivi kirjoitti hyvän kuvauksen takavuosien Mr. ja Miss Paritanssikilpailusta, kun kilpailijoita oli paljon ja varmaankin myös alkukarsintoja.

Viime syksynä Lohjan Tanssifestivaaleilla järjestetyssä kisassa oli tosi vähän osanottajia. Porukkaa houkuteltiin kilpailemaan, kun ilmoittautuneita oli vain muutama. Alkueriä, joissa kaikki antavat toisilleen pisteitä, ei tanssittu ollenkaan, vaan tanssittiin suoraan finaalit. Päivän aikana haalittiin mies- ja naistuomarit paikalla olijoiden keskuudesta (n. 7 kpl).

Kukin Mr. Paritanssi -ehdokas tanssi jokaisen naistuomarin kanssa ja Miss Paritanssiehdokkaat miestuomareiden kanssa. Tanssittavana oli hidasta musiikkia ja nopeampaa musiikkia (kaksi vai kolme kappaletta, en muista, vaikka aikaa ei ole puolta vuottakaan!) Kaikkien tuomareiden kanssa tanssittiin samat kappaleet, tai osat niistä, kun aikaa olisi mennyt liikaa, jos olisi soitettu kokonaan.

Toivottavasti ensi syksynä saadaan enemmän osallistujia, jos kisa silloin järjestetään.

14.2.2009 järjestetään Kuopiossa Hilijoo ja Kovvoo -kilpailuissa Onni & Hilima -yleisökisa, jossa kilpailuparit arvotaan uudestaan jokaiselle kierrokselle. Parit tanssivat yhden kappaleen soitettavaa musiikkia, jonka jälkeen tuomarit tiputtavat 1-3 paria. Kierroksia tanssitaan, kunnes jäljellä on 3 finaaliparia, joiden kesken sijoitukset ratkaistaan.

Kirjoittajan avainsanat: Mr. ja Miss Paritanssi -kilpailu, Onni & Hilima -kilpailu

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu