TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mies tanssii ja vaimo vain odottelee... (Kolli Turust 2009-02-01 14:19)

Mies tanssii ja vaimo vain odottelee...

Kolli Turust
2009-02-01 14:19

Jos lähdetään vaimon kanssa tanssimaan, montako tanssia mies voi tanssia vieraiden kanssa niin, että vaimo vain odottelee penkillä istuen tai on turhaan tyrkyrivissä?

Naisten tahdeilla vaimo on huono hakemaan, joten ei huomioida niitä erikseen. Siis miehen tyrkyllä olot lasketaan mukaan lukuun silloin, jos vaimo ei hae ketään, pääsi mies tanssimaan tai ei.

Jos lasketaan, että kappaleen pituus on 3 min ja yhteen tanssiin menee 4 min pausseineen ja hakuun täten 8 min. Tanssi-illassa (n. klo 20:00 - 00:40) ehtii siis olla noin 35 hakua.

Olisiko 6 hakua niistä 35:stä muiden kanssa kohtuullista? Eli lasketaan siis sellaiset vuorot, jolloin vaimo ei pääse tanssimaan ja vain odottelee...

Tästä tuppaa kotona tulemaan hiukan suukopua. Muiden kanssa tanssiessa oppii viemään, vaimo "ymmärtää" liian pienestä. Ja muiden kanssa tanssiminen on kivaa, sitä ei sovi kieltää.

Olen seuraillut sellaisia pareja, jotka aina tanssivat vain pelkästään yhdessä - kyllä vaihtuvissa pareissa näkee mielestäni hiukan enemmän iloisia naamoja, hurmioituneista puhumattakaan. "Uudet" parit ovat tietysti asia erikseen...

Onkohan sellaisia pareja olemassakaan, että vaimo tanssii ja mies joutuu odottelemaan mielestään liikaa?

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu