TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tähdessä hikoilemassa (Suke 2009-01-24 12:51)

Tähdessä hikoilemassa

Suke
2009-01-24 12:51

Levin reissulta saadun flunssan ? myötä suunnitelmat lähteä etelän tansseihin muuttuivat ja jäin kotikonnuille. Perjantaina pitkän harkinnan jälkeen sitten suunta Tähteen Finkkutansseihin. Hetken aikaa jonotettiin sisäänpääsyä ja jo siinä vaiheessa oli selvää, että tungoksessa illalla painitaan. Näin kävikin myöhemmin illalla.

Tuntuu jotenkin oudolta odottaa illan orkesteria aina klo 23 asti. Finkut veti rutiinikeikan ja muutamia uutuuksiakin kuulin. Saattavat olla olleet ohjelmistossa jo jonkin aikaa, mutta kun Finkkuja harvakseltaan nykyisin on kuullut, niin uutuudet erottuvat. Hyvä keikka kaikkinensa, mutta loppuvaiheen Rappiolla soi kyllä tuhannen kovaa ja Levin sambajuhlien volyymit sai rinnalleen Finkut. Taisi olla faneille osoitetut biisit!

Illan dj-neito ei oikein tiedä mitä soittaa, kun kuuluttelee beatit chachaksi jne... kovin iskelmävoittoista soittamista, mutta ehkä se on paikan luonteeseen sopivaa...

Tanssikansaa ja muita kiireettömiä siis paljon paikalla ja ajoittain oli vaikeuksia ohittaa näitä isokokoisia, lähes liikkumattomia miehiä. Mukavan illan sain kuitenkin, kun tuttu daami kysyi, josko voisimme tanssia pitemmän jakson yhdessä. Sellaisesta ei voi kieltäytyä tietenkään. Lattian liukkaus häiritsi jonkin verran nopeissa biiseissä.

Yksi uusi bongauskin tuli ja nyt ollaan luvussa 476. Terveiset Kokkolan iloisille neidoille! Sen verran liikuntaa tuli illalla, että hikoilin 2,3kg painosta pois.

Tänään on aamupäivä seisty liikennepoliisina hölkkätapahtumassa ja kuume on ilmeisesti poissa. Illalla Humppakimppa suuntaa taas Kärsämäelle 5-hengen joukkueella Taikakuun tahteihin.

Kirjoittajan avainsanat: NightClub Tähti

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu