TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Satulinnassa taas (Jerryjee 2009-01-18 11:59)

Satulinnassa taas

Seikkailija
2009-01-18 13:03

Itsekin paikalla, tosin vain fyysisesti. Fiilis oli hukassa läpi illan, mutta välillä toki tuli hienojakin hetkiä koettua. Porukkaa vähemmän kuin edellisellä Satulinnan vierailulla (Finkut ja Sinitaivas), mutta iskuja tuli vastaanotettua selvästi enemmän, varmaan myös annettua. Johtuikohan omasta keskittymiskyvyn puutteesta vai väen koostumuksesta, en osaa sanoa.

Vaikea sanoa, kumpi kolahti paremmin, Varjokuva vai Taikakuu. Hyvät hetkensä molemmilla.

Aivan samaa mieltä. Kummallakin on selkeä tyylinsä, josta pidetään kiinni loppuun saakka. Kummaltakin tuli loistavia helmiä ja sitten taas vähän vähemmän innostavia kappaleita. Varjokuva olisi voinut yhdet twistit korvata rokettirollilla/jivellä, mutta annetaan toki vapaus taiteilijoille päättää. Harmittaa vain kun heillä on niin monta hyvää boogattavaa biisiä, niin niitä olisi hauska kuulla illan aikana. Toki boogaamaan pääsi nytkin, mutta pahimman ruuhkan aikaan se oli vähän sellaista räpellystä. Pisteitä Varjokuvalle tosiaan siitä Ikkunaprinsessan "päivitetystä" versiosta, hienoa huomata että puhkisoitetusta biisistä saa kuin uuden kappaleen vähän säätämällä. Sen parinakin tullut kappale oli hyvä, sitä en nyt vain muista mikä se oli.

Taikakuu nytkähti eteenpäin omalla listallani tasan vuosi sitten, kun uusi rumpali astui remmiin. Sen kuuli heti ja biisit ovat nyt mukaansatempaavampia. Lattarikomppia en huomannut kuunnella, mutta täytyypä pistää merkille ensi kerralla.

Tätä yhdistelmää on nyt tullut kuunneltua ainakin kolme kertaa puolen vuoden sisään. Toisaalta yhdistelmä on loistava, mutta toisaalta kummankin bändin imagoon kuuluu suht kova saundi. Niinpä ehkä optimaalisempi vaihtoehto itselleni olisi ilta, jossa toinen bändi olisi Varjokuva tai Taikakuu ja toinen joku pehmeämpisaundinen orkesteri (esim. Sinitaivas, MMO, Finkut, PNP). Tai sitten joku uudempi tuttavuus, jotta tanssitilaa olisi enemmän...

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu