TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Onko "oikeaa" buggia olemassakaan? (Etsijä 2009-01-12 10:41)

Onko "oikeaa" buggia olemassakaan?

Jora
2009-01-14 18:10

Ilmeisesti on tullut oltua ainakin "tyypin 1" ja "tyypin 3" kursseilla. Vielä edelleen tuntuisi olevan "tyypin 1" kursseja muiden joukossa, eli tanssitaan paljon pyöriviä härveleitä paikalla. Kurssia, jossa olisi lähinnä vain edetty ja pelkästään yhtä kättä käyttäen, en muista osuneen kohdalle. Jotkut kurssit kyllä painottuvat etenemiseen (siis lisäksi paikalla tanssimista), mutta useilla erilaisilla kahden käden otteilla, vientiliikkeiden pysyessä pieninä ja keveinä.

Mielestäni on esiintynyt neljäntenä tyyppinä tekniikkaa, missä käytetään paljon "kuminauhaefektiä". Kun osuu vuorotellen näille erityyppisille kursseille, alkaa kummasti epäillä omia kykyjään oppimiseen. "Tyypin 3" tekniikka vaikuttaisi miellyttävimmältä, mutta sen toteuttaminen on osoittautunut hyvin haastavaksi.

..kun keskustellaan buggin tanssimisesta vanhalla tyylillä, niin olen kuullut kommenttina, että "buggia voidaan tanssia huonommalla ja paremmalla tekniikalla". Tämän päivän bugg on heidän mielestään sitä paremmalla tekniikalla tanssimista.

Ymmärsinköhän oikein, että on vain yhtä buggia ja nämä kaikki eri tekniikat pitäisi pystyä yhdistämään mukautuakseen erilaisiin tottumuksiin ja toiveisiin?

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu