TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Aitoon Honkala (Eloveena* 2009-01-06 20:08)

Kerhola, Aitoo, Kisaranta?

Seikkailija
2009-01-13 11:36

Nytpä sitten tanssijat itse hyvin pitkälle ratkaisevat mikä on Kerholan ja mahdollisesti Haikankin tulevaisuus. Onko mukavampi käydä lähellä, puitteiltaan hyvässä paikassa vai kauempana.

Niinpä. Asia ei vain valitettavasti ole niin yksinkertainen. Suurella osalla tanssiväkeä nautinnollisen illan yksi peruspilari on orkesteri ja juuri sen takia Kerholassa on aiemmin käyty ja nyt väki on harventunut. Tuntemattomammissa bändeissä on varmasti helmiä joukossa, mutta ainakaan nuoremmalla tanssiväellä ja kaukaa tulevilla ei ole kiinnostusta tulla paikalle "uteliaisuuttaan", jos suht lähellä on paikka, jossa soittaa takuuvarmasti hyvää musiikkia soittava yhtye.

Sunnuntaitanssit keräävät tanssiväkeä aika kaukaakin, mutta lähellä on hyvä olla joku tanssijakeskittymä, joka pitää paikkaa heikkoinakin iltoina pystyssä. Mielestäni Kerhola täyttää parhaiten otsikon kolmesta paikasta sunnuntaipaikan vaatimukset. Se on lähellä Tamperetta, on hyvin viihtyisä ja siisti paikka ja on juuri sopivan kokoinen. Lisäksi Kerholalla on hyvä maine, että porukkaa käy kaempaakin. Nyt kuitenkin kilpailu on ajanut tilanteen siihen, että kellään ei ole kivaa Tampereen seudulla sunnuntaisin. Kahta paikkaa Tampere ei pysty ylläpitämään. Aitoon eduksi on sanottava nimekkäämmät esiintyjät, mutta siihen se sitten jääkin.

Tämä kevät näyttää, kumpi vie voiton. Itse taidan pääasiassa olla kannattamatta kumpaakin, sillä Kerholan esiintyjät eivät minuun kolahda ja Aitoo on liian kaukana.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu