TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Valssin tanssiminen (Andreas pks 2009-01-06 13:28)

Tuuppimisen oikeuttaminen tanssietiketin varjolla?

Tanssijtn
2009-01-10 12:01

Ainakin eilisten Järvenpään tanssien perusteella jotkut ovat ottaneet oikeudekseen tuuppia toisia ulkokehällä sen takia, että he ovat ulkokehällä. Heidän menonsa on hallitsematonta ja poukkoilevaa. Typerää käytöstä aikuisilta ihmisiltä. Luullaan, että tällainen käytös oikeutetaan jonkun tanssietiketin perusteella.

Tanssietiketti on suuntaviittoja sosiaaliseen toimintaan. Kaikki kuitenkin tietävät, että suurin osa siitä on vain vakiintuneita tapoja, ja me kaavoihin kangistuneet emme pääse niistä ihan heti eroon. Kaikki säännöt voidaan kyseenalaistaa, jos siihen on tarpeeksi vahvat perusteet.

Tanssisuunta on olemassa siksi, ettei yhteentörmäämisiä sattuisi. Lattialla on kuitenkin tilaa sekä pituus- että leveyssuunnassa: ohikin pääsee, jos edellä olevan vauhti ei miellytä. Liikenteessä, olipa menopelinä Lada tai BMW, ei kovinkaan moni mies alkaisi testaamaan peltien kestävyyttä tuuppaamalla edessä ajavaa hitaampaa ohitustilanteessa. Mutta sehän on tanssietikettiäkin vahvempi totuus, että jotkut miehet arvostavat autoja naisia enemmän. Onneksi itse sai olla sellaisten miesten vietävänä, jotka katsovat ympärilleenkin ja todelliselle tanssinautinnolle on tuolloin tilaisuus. Hyvät tanssit kerrassaan olikin.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu