TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tungoksessa tunnelmaa -Satulinnassa suma (Humppis 2009-01-06 15:45)

Tungoksessa tunnelmaa - Voiskohan jotakin tehdä?

Seikkailija
2009-01-09 15:34

Tästä syystä esitän omana vaatimattomana ehdotuksenani, että Finkkutanssit pyhitetään pariskunnille. Sinkut voivat vastaavasti kohdata toisiaan etupäässä tuntemattomampien pumppujen iltamissa. Kun mieluista tanssiseuraa on paikalla vähän niin on luontevaa ehdottaa että josko tanssitaan vielä. Siitä se lähtee. Kohtaaminen sattumalta hiljaisena tanssi-iltana on romanttistakin, varsinkin jos osapuolet pelastavat toistensa tanssi-illat.

Itse asiassa tämä on niin totta kuin vain voi olla. Finkkutansseissa iskee runsaudenpula, eikä oikein pysty keskittymään yhteen "kohteeseen". Lisäksi silloin on kaikkien tuttujen "valvovan silmän alla". Veikkaan että monet tanssivien ihmisten väliset vakavammat suhteet ovat lähteneet siitä, kun nämä ovat kohdanneet hieman poikkeavissa ympyröissä, esim. tanssiravintolassa tai jollain pienellä juhannuslavalla sattumalta.

Mutta sori vain, aion kyllä käydä jatkossakin Finkkutansseissa, mutta voisin yrittää leikkimielisesti luvata, etten ole siellä pariutumismielessä. Tästä lähtien siis Seikkailija on Finkkutansseissa VAIN TANSSIMASSA! Ts. sinkkujen on turha tulla sinne SIINÄ MIELESSÄ.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu