TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Uudelleen: syli ja syli (Elisa 2008-12-10 7:42)

Mikä ihmeen sylitanssi? Päät ihan pyörällä nyt !!

Andreas pks
2008-12-15 0:17

Korjaan tässä nyt kirjoitustani:

Sori en ole lukenut kaikkia sylitanssi kirjoituksia, joten mulla on nyt aukkoja tiedoissa nimittäin.
Onko jossain linkissä näkynyt muuta seksuaalista ns. sylitanssia (linkki tms.) kuin nuo Bachatan reisitanssit vai pitäiskö sanoa haarainvälitanssit ?

Valkerin linkit http://tanssi.net/keskustelu/s/210/216018.html#t ja Ricolla hieman myöhemmin. You tubehan on täynnään noita hirvityksiä.

Nyt on kyllä meitien rippikoulupäät sekotettu täysin tuomalla sylitanssiksi seksi- ja reisitanssit. Lap > helmatanssi kävisi myös, mutta eipä noilla kaikilla näytä olevan pikkuhametta päällä vaan pitkät housut ja sama meidän lavoilla.

Kuinkahan tanssikynnyksen käy lavoilla, jos 18 v. tyttönen joutuu/saa tanssia 60-80 vuotiaan suomalaisen hormoonihäiriöisen miesreisitanssijan kanssa, joka innokkaana hankauttaa tyttöä haaroistaan reittään vasten ylenaikaa ja Koskenkorvahöyryt tainnuttaa vielä tyttöä tai toisinpäin kuohuviini/liköörihöyryt nuorukaista. Noin niikuin kärjistetyimissä tapauksissa.
Voipihan tuo olla tietysti tulevaisuutta, mutta en pidä tuollaista naisen esineellistämistä hyvänä asiana.

Perinteisestihän tanssilavoilla meillä ei kuulu tanssietiketin rajoissa antaa pakkeja.

Mielestäni meidän tulisi pysytellä maalaisjärjen tuomissa rajoissa lähes raittiina tanssilavoilla. Mitä nyt alkoholin voimalla ravintoloissa sekoillaan tanssin merkeissä se onkin toinen juttu.

Mielestäni käsien välin muodostamassa syleilyssä sylissä meidän lavoilla nyt tapahtuva sylitanssi pystyasennossa on kielemme mukaan oikeammassa käytössä.

Tuo seksuaalinen sylitanssi oikeasti vaatisi tuolin tai tanssi muuten tapahtuisi istuma-asennossa toisen sylissä istuen ja tanssien, jolloin sitä voisi nimittää sylitanssiksi. Mitenhän sellainen onnistuu tanssina 99 % :sti istuen? Kait kaikenlaista voi tietenkin nimittää tanssiksi sanaa pahoinpidellen. Hetkellinen sylissä käynti reidellä istuen esim. Fuskussa, Jivessä ja Rockissa ei tee niistä sylitansseja.

Mm. Bachataa yms. voi nimittää omalla nimellään tai sitten reisitanssina sekä haarainvälitanssina, mutta ei kuitenkaan mitenkään sylitanssina.

t. Andreas pks

Kirjoittajan avainsanat: Andreas pks, bachata

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu