TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kisiksen IP-aatosta (Jerryjee 2008-12-06 13:26)

Kisiksen IP-aatosta

Seikkailija
2008-12-06 14:38

Olisiko siellä joku sitten erityisesti eilen pölissyt? Yskin ainakin lahjakkaasti kahvion kassalla.

Hyvä huomata, etten sitten ollut ainoa. Illan aikana nimittäin tavaramerkikseni tuli harmittava virkayskä joka välissä. Ei siis tainnut johtuakaan viallisista hengitysteistä vaan pölystä. Parempi aina että vika on muussa kuin itsessä. :)

Illan kummatkin orkesterit kuuluvat TOP kymppiini, mutta eivät koskaan ole onnistuneet murtautumaan kirkkaimpaan kärkeen. Syynä on lähinnä se, että he eivät onnistu pitämään omia fiiliksiäni tasaisesti yllä. Muutamat kappaleet ovat lavoilla kuultavista kappaleista aivan parhaimmistoa, mutta sitten taas tietyt kipaleet eivät sytytä laisinkaan. Syytä tälle en tiedä, henkimaailman juttuja. Varjokuvan plussaksi on sanottava se tunnelma, jonka kokoonpano lavalle tuo. Minusta he osaavat käyttää valoja hillitysti ja tunnelman luojana. Valot eivät ole itsetarkoitus, vain lisä tarkasti harkittuun kokonaisuuteen. Taikakuu taas ansaitsee kiitosta siitä, että uskaltavat soittaa paljon sellaisia kappaleita, joita muut eivät lavalla soita. Lisäksi tiettyihin kappaleisiin on pystytty luomaan tosi hyvä poljento (esim. Hurmioon ja Afrikka-laulu), joka suorastaan pakottaa tanssimaan. Lisäksi heillä ei ollut kiirettä nukkumaan, vaan soittivat 3 encoretta pyytämättä. Kiitos!

Koska kummallakin kokoonpanolla oli asenne kohdallaan, niin tuli sitten tanssittua koko ilta tehokkaasti. Erityisen runsas ja viehättävä daamirivistö ei oikein antanut lupaa löysäillä, vaikka osa kappaleista olisi normaalitilanteessa mennyt istuskellessa. Monta pitkämatkalaista täytyi moikata, joten nyt jäi sitten oman kaupungin tytöt vähemmälle, mutta eihän sille mitään voi, kaikkia tuttuja ei millään kykene hakemaan illan aikana.

Kisaranta jää kohta talviteloille, joten on aihetta antaa palaute koko kuluneesta "kesästä":

+Esiintyjät ovat olleet hyviä, mikä on tärkein asia! +Opiskelijoille annettava 3 euron alennus - saattaa vaikuttaa nuorten suureen määrään illasta toiseen. +Mukava henkiökunta +Lattia on juuri sopivan liukas/pitävä. +Aina on tilaa tanssia edes kohtuullisesti.

-Pöly/huono ilmanlaatu aiheuttaa nyt jo jokailtaisen yskimisen. -Parkkipaikka on ihan kaameassa kunnossa. -Paikka on hieman ränsistyneen oloinen.

-/+Volyymit olivat usein liian lujalla, mutta tämä on mielestäni korjaantunut syksyn mittaan. Eilenkin äänenvoimakkuus oli mielestäni sopivalla tasolla.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu