TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Sinitaivas + Yölintu Satulinnassa (Seikkailija 2008-11-30 16:43)

Sinitaivas + Yölintu Satulinnassa

Seikkailija
2008-12-03 22:28

Luojan kiitos meillä on edelleenkin vapaus valita missä käymme. Ihmettelen edelleen miksi tämän palstan väki itseään Yölinnun keikoille tunkee, jos ei meno miellytä. Pois voi jäädä ja ehkä olis parempi niin...meille kaikille.

Ensinnäkin tahdon muistuttaa, että minun iltani oli oikein onnistunut. Ehdottomasti syksyn parhaita tansseja. Siispä sain rahoilleni vastinetta. Paikalla nimittäin oli ykkösbändinä Sinitaivas, jonka takia paikalle menin. Ja vaihtoehdot olivat aika vähissä. Valtatie kakkoselle olisi pitänyt ajaa kaksinkertainen matka, mikä ei huvittanut. Enkä tiedä sitäkään olisiko muille ollut parempi, että olisin jäänyt kotiin. Paljon tuli tanssittua ja kivoja hetkiä jaettua tyttöjen kanssa. Enkä mielestäni häirinnytkään paikalla ketään. Tahdon myös nostaa hattua Satulinnan pitäjälle, että oli siirtänyt Yölinnun setit suht loppuiltaan. Näin se häiritsi mahdollisimman vähän monipuolisesta musiikista nauttivia ihmisiä.

ps. Vaikka Yölintu ei suosikkeihinne kuulukkaan suosittelen lämmöllä lukemaan heistä julkaistun kirjan Yölintu - Lennetyt vuodet. Omaksi asti ei kirjaa tarvitse ostaa, kunhan lukaisee kirjakaupassa sivut 409-410. 'Tavallisena' tanssijana täytyy sanoa, että ASIAA!!

Vaikka en yhtään tiedäkään mitä sivuilla lukee niin voin arvata ja kommentoida. Yölinnun tyypit vihaavat "taitavia" tanssijoita, koska he saattavat arvostella heidän soittoaan ja valittavat aina kaikesta. Lisäksi he ovat huolissaan, että tanssilavakulttuuri kuolee jatkuvan kurssituksen takia. Menikö arvaus yhtään oikeaan? Itse kyllä annan orkesterin soittaa kuten haluavat, enkä juuri ala neuvomaan. Jos soitto ei miellytä niin yritän vältellä orkesteria jatkossa. Yölinnun musiikki on pirun hyvää levyltä ja lavaesiintyminenkin on ollut mukavaa. Siksi varmaan moni onkin valittanut, miksi tyyli on muuttunut, koska on kokenut tulleensa petetyksi. Tuskinpa kovin moni meni Lauri Tähkän keikan jälkeen Kapakanmäellä valittamaan, kun ei tullut yhtään tangoa. Lavoilla tanssijoiden tanssitaito on kasvanut, se on selvää. Mutta tappaako se lavakulttuurin niin siitä en lähde nyt kiistelemään. Veikkaan että ei, koska nykyisenlainen meininki houkutti minut pauloihinsa ja niin se tekee monelle muullekin...

Kirjoittajan avainsanat: Yölintu

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu