TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kisarannassa jälleen kansaa (Jora 2008-11-22 10:25)

Kisarannassa jälleen kansaa

Seikkailija
2008-11-23 14:57

Porukkaa oli ilmaantunut paikalle enemmän kuin odotin. Sinitaivas oli houkutellut paljon nuorta sakkia (varmaan miellyttää myös vanhempaa tanssi-intoista väkeä) ja PNP vanhempaa, joten ilta oli aikamoinen sukupolvien kohtaaminen. Hyvin sujui sopuisissa merkeissä.

Sinitaivas on nyt uskaltanut selkeästi alkaa rakentaa omaa linjaansa. Ohjelmistoon otetut salsat olivat aivan loistavat (kerran kyllä jo aikaisemmin kuultu) ja muitakin vähemmän kuultuja kappaleita joukossa. Erinomaista, sillä PNP tuntui soittavan vähän liikaa jo puhkisoitettuja biisejä, jotka eivät oikein minuun uponneet (poikkeuksena bona sera). Mutta ihan kelpo orkesteri PNPkin on ja kaikki kappaleet ovat tanssittavia.

Kisarannassa on selvästi nähtävissä tanssikansan seuraava sukupolvi, josta jo Jorakin mainitsi. Riemua otetaan irti niin tyttö- ja poikapareissa, tuplabuggissa ja voileivissä. Välillä pidetään hauskaa vain jutustellen ja hassutellen ja yhtäkkiä taas rynnätään tanssimaan. Minusta tässä on oikeaa asennetta! Porukka on tullut selvästi pitämään hauskaa eikä toteuttamaan jäykkää tanssietikettiä. Tanssijoistahan se lähtee mihin suuntaan lavat kehittyvät, Kisarannassa ainakin oli perjantaina pirteä meno, joka saattaa houkutella lisää uusia naamoja paikalle.

Haluan vielä nostaa esille Kisarannan opiskelija-alennuksen, joka oli eilenkin 3 euroa. Tämä on suuri kädenosoitus meille opiskelijoille, että kannattaa suunnata lavoille mieluummin kuin baariin. Nuorena kun hurahtaa tanssiin niin tuskinpa kipinä koskaan täydellisesti katoaa, vaikka voihan välillä tanssikerrat harventua. Niinpä tämä alennus on loistava investointi tulevaisuuteen!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu