TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ruusulinna 15.11 (Jami 2008-11-17 12:57)

Ruusulinna 15.11

Jami
2008-11-17 12:57

Flunssan ja kuumeilun jälkeen piti lauantaina päästä johonkin, mielellään lähelle. Valinta osui Ruusulinnaan. Esiintyjät Korsuorkesteri sekä Saija Tuupanen & Tornados.

Malttamattomina lähdimme hyvissä ajoin, joten olimme Ruusulinnan parkkiksella jo heti 19.30 jälkeen. Mutta emme olleet kuitenkaan ensimmäiset, Hämeenlinnan tieltä pihaan tuli autoja oikein jonossa, samoin parkissakin oli jo paljon autoja. Lippuluukun jononpää oli ulkona, josta nopeasti kuitenkin sisään pääsimme.

Kenkien vaihdon ja narikan jälkeen jäi noin vartti aikaa ennen orkesterien aloitusta. Sali tuntui viileälle, varsinkin parini paleli ohuissa vaatteissaan. Mutta salissa soi lämmittelymusiikki levyiltä, joten lattialle päästiin.

Illan aloitti Korsuorksteri valssilla. Soitot ja laulut on yhtyeeltä laatutavaraa, äänentoisto kohdallaan, mikä siinä oli tanssiessa. Ylikersantti Varjotie laulaa matalalla, miehekkäällä äänellä, lausuu sanat selvästi. Minun jaloilleni ja korvilleni se oli sopivaa musiikkia.

Saija Tuupanen & Tornados oli illan toinen kokoonpano. Tangokuningatar on pirteä nuori nainen, joka esitti laulunsa ammattitaidolla. En ollut aikaisemmin hänen esiintymistään nähnytkään. Tornados hoiti hommansa kunnialla, heidän kitaristinsa on myös hyvä laulaja, kiva kuulla hänen esitystään.

Viikolla podettu flunssa vähän verotti tanssiminuutteja. Hapen otto tökki aluksi oikein kunnolla. Pakko pitää vähän ylimääräistä taukoa. Kunnes jossain vaiheessa iltaa alkoi keuhkot toimimaan. Tarkalleen otttaen Korsuorkesterin soittaessa humppaa, joka ei meinannun ollenkaan loppua. Mutta sitten alkoikin kulkemaan. Hikoilu myös oli normaalia voimakkaampaa illan aikana, johtuen omasta kunnostani.

Kotiin lähdettiin klo 1.00, ilma lauha, ei edes auton ikkunoiden huurtumista tai jään raapimista.

Miten pitkä kuumeeton aika pitäisi olla, ennen kuin keho toimii taas normaalisti rasituksessa? Mitä riskejä siinä on, että lähtee liian aikaisin liikkeelle? Itselläni oli puolitoista kuumeetonta päivää, mutta se ei näköjään ole riittävä.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu