TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssiminen ja napostelu (Andreas pks 2008-11-13 0:02)

Tanssiminen ja napostelu

Andreas pks
2008-11-13 0:02

Näin pikkujoulujen lähestyessä ajattelin kysellä millaisia tapoja on viettää pikkujoulua tai tavallisten lavatanssien totuttuja tapoja teillä :

1. Lähdetkö pikkujouluun autolla, kimppakyydillä tai julkisilla liikennevälineillä. Jos autolla niin lasketko montako paukkua voit ottaa voidaksesi ajaa vai oletko ilman paukkuja illan.

2. Otatko "pohjia" ennen lähtöä vai vasta perillä maistelet väkeviä tai laimeita.

3. Otatko reilusti illan mittaan vai niin, että pystyt tanssimaan hyvin. Tanssitko ollenkaan illan mittaan. Oletko koko illan ottamatta "väkeviä" ja vain syöt, seurustelet ja tanssit.

4. Onko sinulla tai kaverillasi varattuna taskumatti mukana ravintolassa tai muussa pikkujoulupaikassa.

5. Mennessäsi tavallisiin lavatansseihin ajatko sinne autolla, kimppakyydillä vai "julkisilla".

6. Otatko "pohjia" autossa fiilingin nostamiseksi tms. ennen sisällemenoa tai välillä autolla käyden kesällä tai talvella. Onko taskumatti mukana parantamassa fiiliksiä illan mittaan.

7. Käytätkö vain tanssipaikan ravintolaa paukun, miedon tai useamman ottamiseen illan aikana ja pysyttelet hyvässä tanssikunnossa.

8. Käytätkö tanssipaikan ravintolaa vain virvoitusjuomien, veden, kahvin ja/tai leivonnaisten tai suolasen nauttimiseen.

9. Käytätkö vain yleistä juomapaikkaa (tai WC:a) veden juomiseen ja siten vesivajauksen torjumiseen.

10. Onko sinulla eväät tanssipaikan sisällä mukana (leivät ja juomat) tai autossa niistä nauttien tanssien jälkeen hyvillä mielin.

Itse ajattelin perjantain työmatkan mennä junalla ja vaihtaa bussiin ja tanssivaatteet ym. ja kengät mukana, työnantaja järjestää sitten kyydin pikkujouluihin.
Ottaa maltillisesti työnantajan tarjoamia juomia ja syödä hyvin, seurustella työkaverien kanssa.
Pysyä hyvässä tanssikunnossa ja tanssia niin kauan kunnes parketti on "turvoksissa" ja lähteä sitten pois julkisilla (tai taxilla, jos työnantaja antaa muovikortin siihen).
Hyvää pikkujoulujen aikaa ja mukavia tansseja !!

t. Andreas pks


Juulia 2008-11-13 0:17 =>

Jos ei ole vientii niin viihdyn numero 8 :ssa ja napostelen. Kuntsilla on kerrassaan hyvät napostelut ! - Ne suklaaleivokset on joskus vielä mentävä maistelemaan :) Nam. Kaikki muut lajit ehdinkin napostella :) Aina olen selvänä lavatansseissa tai isommissa tanssipaikoissa näin pikkujoulunaikaankin - Niin , vaikka ne omat "eväät" oiskin tarpeet, jos mielii siis t a n s s i a !!! Ravintolassa voi olla numero 7 - Koskaan en ole ollut perskännissä vaikkakin valssi ei sujunna joskus - XD.


Ami 2008-11-13 11:51 =>

1.Omalla autolla. Ei paukkuja.
2.En nauti väkeviä.
3.Vain syön ja tanssin.
4.Ei ole.
5.Omalla autolla.
6.En ota.
7.En tarvitse.
8.Kyllä.
9.Kyllä. En maksa vedestä.
10.Aina mukana autossa, ei kuitenkaan väkeviä.


Stefanus 2008-11-13 13:15 =>

1. En tiedä vielä pikkujouluista 2. En 3. viittaus kohtaan 1 4. Mistä noita kavereita tietää, mitä niillä on taskuissaan ravintoloissa 5. ajan 6. en, ei 7. ehkä yhden, en useamman. Tuskimpa kunto tanssi-illan aikana hirvesti muuttuu 8. joo tai joskus se olut 9. joo sitäkin 10.ei ole sisällä, en yleensä tee eväitä tansseihin, tiedä noista mielentiloista


Sepeteeus 2008-11-13 21:34 =>

1. Oma auto, joskus kimppakyyti

2. En

3. Ensin kunnon jouluateria ja sitten tanssia koko ilta

4. Ei

5. Oma auto ja kimppakyyti, jos mahdollista

6. Ei

7. Jos kimppakyydillä, niin joskus yksi paukku

8. Kyllä

9. Kyllä

10. Pitkillä reissuilla eväät mukana autossa


Sway 2008-11-14 15:30 =>

1. Kimppakyydillä sillä en omista autoa 2. Tuskin "pohjaa" tarvitaan, ja perillä varmasti tulee otettua jotain, tervetuliaiskulaus, merKILListä boolia (jotka meidän kaveriporukassa ollut aina tapana tehdä ja joka kerta tulee varsin hauskat sekoitukset, ei petolliset eikä pöydän alle kaatavat, vaan ihan seurustelun vuoksi, tällä porukalla ei ole tarkoitusta kaatua jaloistaan kun tanssitaan, ja meillä yleensäkin hauskaa ilman mitään huimia määriä "vauhtinesteitä") ja tanssipaikassa joku koktaili. :) 3. No tuolla ylempänä varmaan tuli vastattua tähänkin kysymykseen? :) 4. Hmm.. Minäpä tutkiskelen kavereideni taskuja sit tiedän kertoa :) 5. Kimppakyydillä nykyisin. Tosin joskus ratin takana jahka kaverit haluaa että ajaisin... 6. Riippuu tilanteesta. Mutta harvoin sitä tulee otettua ylipäätään, sillä mulla on hauskaa ilman mitään litkuja. Tai no jaa. Otanhan mie "pohjat" - kahvia ennen tansseihin lähtöä!!!!!!!! :))))))) 7. Kerran kesään ehkä :) 8. Jepjep, kahvit ja sen kyytiäiset kelpaa yleensä, samoin mehu tai limu.. :) 9. Jos sellainen on - siis juomapaikkaa! En ole ennen vessasta juonut kun vettä yleensä hanasta löytyy :) 10. Autossa joskus.

Kirjoittajan avainsanat: Andreas pks

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu