TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Hietsulla hikoilemassa (Suke 2008-11-09 23:49)

Hietsulla hikoilemassa

Suke
2008-11-09 23:49

Liikunnallinen päivä tuli lauantaista, kun ensin Kokkolassa mentiin päivällä 6 tuntia buggia kurssilla iloisen porukan kera ja sieltä suoraan Ouluun suihkuun ja vaatteen vaihtoon ja pian olikin aika Hietsun iltatanssien.

Tihkusateinen sää ulkona, mutta lämmin meininki sisällä. Illan esiintyjänä Tommi Soidinmäki ja mainio Petoman säestämässä. Sekä yhtyeen että solistin ohjelmisto oli tanssittavaa ja yhtyeen osalta tanssijoille haasteellistakin musiikkia ja oikeastaan kaikki lavoille kuuluvat tanssilajit tuli illan aikana. Tangoja olisin kaivannut enemmän humppien tilalle.

Illan aikana tuli hikoiltua niin polkat, masurkat, jenkat kuin kaikki nopeat biisitkin ja niinpä paino oli tippunut yli 2kg ja se on aika paljon. Tanssikansaa oli pikkuisen normaalia vähemmän liikkeellä, joten tilaa oli hyvin pyörähdellä. Pyörähtelyssä oli käydä yhden neidon kanssa hassusti, kun hän ei ilmeisesti ollut tottunut siihen, että mieskin voi pyöriä etenevästi useamman kerran kädenali. Oletuslinjalle lähti ja sain melkoisen nykäisyn kesken pyörimisen oikeaan ojentajalihakseen. Kramppi ojentajassa, enpä muista koskaan vastaavaa sattuneen. Ehkäpä siinä tuli opetus daamillekin, että vientiä ehkä kannattaa odottaa, eikä olettaa tulevaa...

Illan hauskimmat hetket tuli Hikviivan kanssa polkan, masurkan ja jenkan aikana. Periksi ei annettu ja sitkeästi hypättiin ja jalkakikkailujakin taisi tulla sekaan riemastuttavasti:))

Kuntoilupäivä siis eilen. Mukavia hetkiä niin kurssilla kuin tansseissakin ja kaunis kiitos matkaseurasta ja kyydityksistä Ystävälle.

Kirjoittajan avainsanat: tommi soidinmäki

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu