TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
La 25.10.08 Satulinna: Anneli Mattila & V.I.P, FBI Beat (Mikko 2008-11-02 15:07)

Miehen häiriintyminen merkinannosta

Jami
2008-11-06 16:55

Kyllä merkinannon ymmärtää varoitukseksi, koska on se kuitenkin erilainen ote tai kosketus, minkä muuten parilta saa. Ja merkinanto sopii kyllä minulle. Joskus vaan on tilanteita, että ei huomaa vaaraa. Lähinnä yleensä oikealta ohittava pari tulee joskus puun takaa. Johan Tokes mainitsi tahalliset päälleajot, joita epäilemättä on. Mutta joidenkin tanssityylit ovat nyös sellaisia, että vaikka eivät tarkoitakaan kolaroida, niin kolaria ei voi välttää.

Viime viikon lauantain Tanhuhovissa esimerkiksi jäi mieleeni kaksi eri tyyleillä tanssivaa miestä, jotka olivat molemmat muille vaaraksi. Eräs raamikas herra eteni koko ajan selkä edellä, massallaan tilaa tehden. Toinen vielä ikävämpi tapaus oli mies, joka vei naisia edellään työntäen toisten päälle. Itsekkin sain hänen viemältään daamilta korosta kantapäähäni kipeää. Ja muutaman metrin päässä daami talloi seuraavan jaloille. Daamin katse pyyteli anteeksi. Ei se kuitenkaan naisen vika ollut, ei vaan mahtanut vahvemmalleen mitään.

Ilmeisesti jokainen omalla lavallaan tuntee paikalliset tanssijat ja osaa varoa tiettyjä naamoja. Sitä voi omaa liikkumistaan hidastaen tai kiirehtien välttää joutumasta samalle tontille. Siinä tosin vaan tanssi kärsii, kun on liikaa ”liikuvia osia” ympärillä.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu