TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Naiselle varma haku (Casimir 2008-10-28 10:45)

Naiselle varma haku

Chick N
2008-10-28 19:36

Onneksi oli sopivasti sijoiteltuna noita tanssi -aiheisia sanoja, muuten ajatukset olisivat helposti karanneet jonnekin aikuisviihde -osastolle.

"Noh väri kyllä ratkasee ja kengät! Eli jotkut hirveet lompsut jalassa ei oikeen innosta ja eikä ole naisellista, joten katse liukuu heti seuraavaan, jolla olisi edes jonkinlaiset tanssikengät jalassaan (mieluiten korkkarit) parhaiten jos on PUNAISET. POKS.." (Casimir 2008-10-28 10:45)

Ihan en oo varma, mihin pitäisi innostaa, mutta mikäli tanssimisesta puhutaan, olisin ainakin itse punaisissa korkkareissa melko vaarallinen nainen - ei niinkään, että kutsu kävisi rakkauden leikkeihin, mutta sääliksi kävisi kanssatanssijoita! Ja vaikka vielä hakurivin penkillä istuskeltaessa säärien sätkyttely onnistuisi melko kivuttoman näköisesti, voin paljastaa, että tanssiminen sujuisi tavanomaista kehnommin. Eli korkkarisipsuttelu vaatisi vuosien harjoittelun, mihin motivaatio ei tässä iässä enää kertakaikkiaan riitä, joten parempi pitäytyä vaikkapa tuohivirsuissa, jotta kaikilla olisi mukavaa.

"Pitsiä Please!! aaah.. ja väri musta tai PUNAINEN.." (Casimir 2008-10-28 10:45)

Mahdatko puhua nyt alusasuista vai..? :) Joskus taannoin olisi kuulemma ollut soveliasta tällätä jakun alle pelkät rintsikat, mikäli riittävän tyylikkäät sattuisi omistamaan. Asettanee pieniä vaatimuksia liivien sisälmystenkin suhteen - ihan kaikkea kun ei rintsikoiden piikkiinkään voida pistää.

Pitsiset vetimet - puhuttaessa vaikkapa paidoista - olisi ihan ok, ainut vika on vaan se, että eihän putiikeissa tietenkään tule vastaan just sellaisia, kuin itse haluaisi. Jotain aavistuksen mustalaisromantiikkaan viittaavaa kenties, mutta oman pään sisällä visioitua mallikappaletta tuskin markkinoilta löytyy.

Ravintelissa erottuakseen ei tosin tarvita mitään ihme viritelmiä - yleensä riittää vähempikin panostus ja mikäli ei panostaisi pukeutumiseen lainkaan, löytyy siitä huolimatta hyvin usein joku innokas 'yrittäjä', eli suurin surminkaan ei tulisi tempaistua lisäkiihokkeeksi mitään punaisia korkkareita tai muuta vastaavaa.

Kirkkaanpunaisesta huulipunasta et virka mitään? Käyttäjähän erottuisi tosi makeesti hakurivissä etenkin, mikäli hakuja odotellessaan tulisi tehtyä kasvojumppaliikkeitä naistenlehtien ohjeistuksen mukaisesti. Luulisi heti katseen kiinnittyvän ko. suuntaan..?

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu