TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ajattelemisen aihetta antoi...? (Jerryjee 2008-10-28 9:44)

Ajattelemisen aihetta antoi...?

Seikkailija
2008-10-28 16:42

Seikkailija:Missään nimessä en kannata sekahakua, koska silloin ei voida rauhassa hakea sitä ketä haluaa ja tulee kiusallisia tilanteita, kun kesken oman haun joku toinen hakee minua.

Jerryjee:Minusta voi havaita selvästi, jos daami hakemiseen lähtemisen sijasta vetäytyy taaksepäin, seinää kohden. Että kun se hakuaalto on pyyhkäissyt, yllättääkin hakemalla tällaista.

Sori, en ihan tajunnut tätä. Eli jos on sekahaku, niin silloinhan kaikki (tosin monesti pääosin miehet) hakevat ja sitten tulee ikäviä tilanteita, kun itse on juuri lähdössä jotakin kohti tai jo matkalla niin joku toinen tuleekin hakemaan. Jos on selkeästi jomman kumman hakuvuoro niin silloin on selvää kenen vuoro on ensisijaisesti hakea. Tokihan hakuja tehdään hakuaallon jälkeen hakuvalojen vastaisestikin ja tämä on hyvä juttu ja tähän pitäisi ihmisiä enemmän innostaa.

Sekahaussa on myös se huono puoli, että on tavallaan väärin silloin pakittaa, vaikka haluaisi viettää taukoa. Kun on selkeät hakuvuorot niin saa yleensä olla paremmin rauhassa silloin kun haluaa ja sitten jos toivoo hakuja valojen vastaisesti niin voi olla selkeästi lattian vierellä, josta joku voi pyytää lattialle. Mutta nämä ovat kyllä hankalia asioita, enkä tiedä mikä olisi oikea suhde miesten- ja naistenhaulle.

Kirjoittajan avainsanat: naistenhaku

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu